GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι Γερμανοί προτιμούν Σούλτς για υποψήφιο αντίπαλο της Μέρκελ

Το 40% του συνόλου των ερωτηθέντων Γερμανών θεωρεί τον νυν πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σούλτς, ως τον καλύτερο σοσιαλ...


Το 40% του συνόλου των ερωτηθέντων Γερμανών θεωρεί τον νυν πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σούλτς, ως τον καλύτερο σοσιαλδημοκράτη υποψήφιο καγκελάριο για τις εθνικές εκλογές του 2017, ενώ μόλις το 31% θεωρεί τον πρόεδρο του σοσιαλδημοκρατικού κόμματος (SPD), Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, καταλληλότερο, σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρείας Dimap, η οποία διενεργήθηκε για λογιαριασμό της κυριακάτικης Welt.

Σημειώνεται ότι τον περασμένο Μάιο καλύτερο σοσιαλδημοκράτη υποψήφιο θεωρούσε το 31% τον Ζίγκμαρ Γκάμπριελ και μόλις το 28% τον Μάρτιν Σούλτς.

Σύμφωνα με την ίδια δημοσκόπηση, οι σοσιαλδημοκράτες ψηφοφόροι θεωρουν σε ποσοστό 58% τον Σούλτς καταλληλότερο υποψήφιο, ενώ τον Γκάμπριελ το 42% των ερωτηθέντων. Στους ψηφοφόρους των Πρασίνων και της Αριστεράς τα ποσοστά είναι ακόμα πιο συντριπτικά υπέρ του Σούλτς. Οι μεν Πράσινοι ψηφοφόροι τον προτιμούν σε ποσοστό 52%, ενώ τον Γκάμπριελ μόλις το 25%, οι δε αριστεροί ψηφοφόροι θεωρούν σε ποσοστό 46% καταλληλότερο τον Σούλτς και τον Γκάμπριελ μόλις το 11%.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση