GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι αλλάζει στα λεωφορεία στη δυτική Αττική

Αλλαγές και παρεμβάσεις στις λεωφορειακές γραμμές και νέα δρομολόγια σχεδιάζει ο ΟΑΣΑ, κυρίως στη δυτική Αττική, με στόχο την καλύτερη ...


Αλλαγές και παρεμβάσεις στις λεωφορειακές γραμμές και νέα δρομολόγια σχεδιάζει ο ΟΑΣΑ, κυρίως στη δυτική Αττική, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών.
Ειδικότερα, δημιουργείται νέα λεωφορειακή γραμμή 713 που συνδέει την περιοχή Πανοράματος με τον προαστιακό στα Άνω Λιόσια. Επίσης, τροποποιείται η διαδρομή της λεωφορειακής γραμμής 723 Φυλή-Άνω Λιόσια. Με την τροποποίηση αυτή μειώνεται ο χρόνος της διαδρομής και καθίσταται ταχύτερη η πρόσβαση των κατοίκων της περιοχής Φυλής προς τον σταθμό του προαστιακού των Άνω Λιοσίων. Παράλληλα αύξησε την συχνότητα δρομολογίων της λεωφορειακής γραμμής 892 Αγ. Βαρβάρα - Χαϊδάρι - Αγ. Ανάργυροι, για καλύτερη πρόσβαση ιδιαίτερα όσων μετακινούνται από και προς το Αττικό Νοσοκομείο.
Όπως δήλωσε, ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΣΑ Ιωάννης Σκουμπούρης, «οι τροποποιήσεις αυτές ικανοποιούν διαχρονικά κοινωνικά αιτήματα περιοχών της Δυτικής Αθήνας. Στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης των αστικών συγκοινωνιών της Αθήνας ο ΟΑΣΑ διερευνά διαρκώς βελτιωτικές παρεμβάσεις των υφιστάμενων γραμμών και προχωρά στην ίδρυση νέων γραμμών ύστερα από επιτόπια έρευνα των αρμόδιων υπηρεσιών και σε συνεργασία με τις τοπικές κοινωνίες.
Οι παρεμβάσεις αυτές, σύμφωνα με τον κ. Σκουμπούρη, θα κινηθούν, μεταξύ των άλλων, σε τρεις θεματικές κατευθύνσεις όπως εξυπηρέτηση υπερτοπικών Κέντρων Υγείας (Νοσοκομεία), Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων, καθώς και μετακινήσεων σε περιοχές ιδιαίτερης συγκέντρωσης του κόσμου της εργασίας.
Στην επόμενη περίοδο πριν από συγκοινωνιακές παρεμβάσεις, ο ΟΑΣΑ θα θέτει τις προτάσεις βελτίωσης σε δημόσια διαβούλευση με το επιβατικό κοινό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση