GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αφρικανοί… μάγοι είχαν στήσει μηχανή απάτης στα Γιάννινα

Μηχανή απάτης είχαν στήσει δυο Αφρικανοί, 35 και 46 ετών, πολίτες της Γκάμπια, και εξαπατούσαν ανυποψίαστους πολίτες. Την απάτη ξεσκέ...


Μηχανή απάτης είχαν στήσει δυο Αφρικανοί, 35 και 46 ετών, πολίτες της Γκάμπια, και εξαπατούσαν ανυποψίαστους πολίτες. Την απάτη ξεσκέπασε το τμήμα Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Οι δυο Αφρικανοί υποστήριζαν ότι έχουν το χάρισμα το μέντιουμ και του μάγου. Μάλιστα μοίραζαν φυλλάδια διαφημίζοντας τις ικανότητές τους.

Δεν μπόρεσαν όμως να προβλέψουν τη σύλληψή τους.

Στελέχη της Ασφάλειας Ιωαννίνων παγίδευσε τους δυο επιτήδειους με προσημειωμένα χαρτονομίσματα , εισέβαλε στο διαμέρισμα τους, προχώρησε στις 2 συλλήψεις ενώ κατασχέθηκαν διάφορα αντικείμενα που χρησιμοποιούσαν για την μαντεία. Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση