GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πέθανε ο Γιώργος Γεωργιάδης

Έφυγε σε ηλικία 62 ετών ο βετεράνος δημοσιογράφος,  Γιώργος Γεωργιάδης. Υπήρξε 30 χρόνια πολεμικός ανταποκριτής και κάλυψε πολλά σημαντ...


Έφυγε σε ηλικία 62 ετών ο βετεράνος δημοσιογράφος,  Γιώργος Γεωργιάδης. Υπήρξε 30 χρόνια πολεμικός ανταποκριτής και κάλυψε πολλά σημαντικά μέτωπα σε ολόκληρο τον κόσμο.
Ο Γιώργος Γεωργιάδης γεννήθηκε το 1955. Ασχολήθηκε με την δημοσιογραφία από το 1981 και υπήρξε 30 χρόνια πολεμικός ανταποκριτής. Έκανε την πρώτη αποστολή του σε πόλεμο, το 1982, ως απεσταλμένος της Ελευθεροτυπίας στον Λίβανο. Στη συνέχεια κάλυψε τα γεγονότα της Μέσης Ανατολής και κυρίως το Παλαιστινιακό, με αποστολές στον Λίβανο, την Βόρειο Αφρική, την Υεμένη και αλλού.

Από το 1987 μέχρι το 1989 εργάστηκε στην ΕΡΤ και το καλοκαίρι του 1989, με ομάδα συναδέλφων του, συμμετείχε στην δημιουργία τού MEGA. Την ίδια χρονιά μετακινήθηκε στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ. Κάλυψε την εξέγερση στη Ρουμανία, την πτώση του τείχους στο Βερολίνο, τον διαμελισμό της Τσεχοσλοβακίας, το Αλβανικό, τις αλλαγές στην πρώην Σοβιετική Ένωση και στη συνέχεια τον πόλεμο της πρώην Γιουγκοσλαβίας, τον πόλεμο του Ιράκ, τον Εμφύλιο της Ρουάντα, το τσουνάμι στη Σρι Λάνκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση