GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λοβέρδος: Δεν συνεργαζόμαστε με τον ΣΥΡΙΖΑ

«Τα δημοσιεύματα που μας θέλουν να συνεργαζόμαστε με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν ισχύουν καθόλου», είπε χαρακτηριστικά στον Realfm 97,8 και την εκπο...


«Τα δημοσιεύματα που μας θέλουν να συνεργαζόμαστε με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν ισχύουν καθόλου», είπε χαρακτηριστικά στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Μάνου Νιφλή, Γιώργου Παγάνη, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος.
«Τα δημοσιεύματα που μας θέλουν να συνεργαζόμαστε με τον ΣΥΡΙΖΑ, και που ο κύριος Λαλιώτης να παίρνει τις σχετικές πρωτοβουλίες κλπ, με εξουσιοδότησε ο κύριος Λαλιώτης να σας πω πως δεν ισχύουν καθόλου», ανέφερε αρχικά ο κ. Λοβέρδος και πρόσθεσε απαντώντας σε ερώτηση για το αν θα γίνουν εκλογές:
«Ναι σας το είπα από την αρχή. Από την 1η Σεπτεμβρίου όποιος πολιτικός, εάν γίνουν εκλογές πει ότι εξεπλάγη, πάει να πει ότι είναι πολύ επιπόλαιος. Η κυβέρνηση αυτή τη στιγμή έχει στο εσωτερικό της κάποιους ανθρώπους που λένε να φύγουν το συντομότερο δυνατό για να κρατήσουν δυνάμεις και μία άλλη άποψη που κυριάρχησε απ’ ότι φαίνεται, που λέει όχι θα μείνουμε και τα πράγματα θα αλλάξουν. Τα πράγματα θα αλλάξουν βέβαια έχουν δίκιο αυτοί οι δεύτεροι, αλλά επί τα χείρω. Θα είναι χειρότερα για τον κύριο Τσίπρα.»
Ακούστε το ηχητικό:

1 σχόλιο

  1. Είχατε εξουσία πάνω στους ανθρώπους, μέχρι τη στιγμή που τους πήρατε τα πάντα... Όμως από τη στιγμή που τους αφήσατε χωρίς τίποτα, τότε τους χάσατε, διότι είναι ελεύθεροι από όλους σας..

    Μετά την εξουσία χωρίς εντιμότητα, το πιο επικίνδυνο πράγμα είναι η εξουσία χωρίς χιούμορ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση