GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποια είναι τα νέα μέλη του ΕΣΡ

Μετά από πέντε αποτυχημένες απόπειρες, η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής  ενέκρινε σήμερα την εισήγηση του προέδρου της Βουλής Νίκου Β...


Μετά από πέντε αποτυχημένες απόπειρες, η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής  ενέκρινε σήμερα την εισήγηση του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση για τη συγκρότηση του νέου Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ).

Ακολουθούν τα βιογραφικά των μελών της νέας σύνθεσης του ΕΣΡ, όπως ανακοινώθηκαν από τη Βουλή:
• Πρόεδρος του Συμβουλίου ο κ. Αθανάσιος Κουτρομάνος, πρώην Πρόεδρος του Αρείου Πάγου.

• Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου ο κ. Ροδόλφος Μορώνης, δημοσιογράφος, Πρόεδρος του Ινστιτούτου Οπτικοακουστικών Μέσων, πρώην Διευθυντής και μέλος του Ε.Σ.Ρ. (1991-1993, 2002-2005), πρώην Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό (Κυβερνητικός Εκπρόσωπος) στην Υπηρεσιακή Κυβέρνηση (Αύγουστος-Σεπτέμβριος 2015), πρώην Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της ΝΕΡΙΤ. Δίδαξε τηλεοπτική δημοσιογραφία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

• Μέλος του Συμβουλίου η κ. Πόπη (Καλλιόπη) Διαμαντάκου, δημοσιογράφος (από το 1986), κάτοχος πτυχίου D.E.A. του Πανεπιστημίου της Σορβόνης (Paris I), Διδάκτωρ του Τμήματος Πολιτισμού και Επικοινωνίας του Πάντειου Πανεπιστήμιου Αθηνών, όπου και δίδαξε στο μεταπτυχιακό τμήμα «ΜΜΕ και Ψυχολογία» (2002-2008), Δημοτική Σύμβουλος στον Δήμο Αθηναίων (2014).

• Μέλος του Συμβουλίου ο κ. Βασίλης Καραποστόλης, Καθηγητής Πολιτισμού και Επικοινωνίας στο Τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Πανεπιστημίου Αθηνών και συγγραφέας.

• Μέλος του Συμβουλίου ο κ. Νίκος Κιάος, δημοσιογράφος (από το 1972), απόφοιτος Φυσικού του Πανεπιστημίου Αθηνών, με μεταπτυχιακές σπουδές στην Ραδιοηλεκτρολογία, πρώην Πρόεδρος του Δ.Σ. της Ε.Σ.Η.Ε.Α. (1999-2001), πρώην Γενικός Γραμματέας του Δ.Σ. της Π.Ο.Ε.ΣΥ., πρώην μέλος του Δ.Σ. του Ωνάσειου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου (2000-2010), πρώην Πρόεδρος του Δ.Σ. του Ο.Α.Κ.Α. (2015-2016).

• Μέλος του Συμβουλίου η κ. Λίλιαν Μήτρου, δικηγόρος, Καθηγήτρια στο Τμήμα Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Διδάσκει επίσης στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο.

• Μέλος του Συμβουλίου η κ. Δήμητρα Παπαδοπούλου, Καθηγήτρια Αστικού Δικαίου του Τμήματος Νομικής του Πανεπιστημίου Αθηνών (ΦΕΚ Υ.Ο.Δ.Δ. 783/12-12-2014) η οποία διανύει ήδη θητεία.

• Μέλος του Συμβουλίου ο κ. Γεώργιος Πλειός, Καθηγητής στο Τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Πανεπιστημίου Αθηνών, μέλος του Συμβουλίου του Ευρωπαϊκού Κέντρου για την Ελευθερία στον Τύπο και τα ΜΜΕ.

• Μέλος του Συμβουλίου ο κ. Γεώργιος Σαριδάκης, οικονομολόγος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση