GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Μέι για τον Τραμπ: Ανυπομονώ να εργαστώ με τον νέο Πρόεδρο των ΗΠΑ

Η Πρωθυπουργός της Βρετανίας Τερέζα Μέι συνεχάρη τον Ντόναλντ Τραμπ για τη νίκη του στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές, λέγοντας ότι ...


Η Πρωθυπουργός της Βρετανίας Τερέζα Μέι συνεχάρη τον Ντόναλντ Τραμπ για τη νίκη του στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές, λέγοντας ότι η Βρετανία και οι ΗΠΑ θα παραμείνουν «ισχυροί και στενοί εταίροι στο εμπόριο, την ασφάλεια και την άμυνα».
«Θα ήθελα να συγχαρώ τον Ντόναλντ Τραμπ που εξελέγη νέος πρόεδρος των ΗΠΑ, ύστερα από μια σκληρή εκστρατεία», δήλωσε η Μέι σε ανακοίνωσή της.
«Η Βρετανία και οι ΗΠΑ έχουν μια διαρκή και ειδική σχέση με βάση τις αξίες της ελευθερίας, της δημοκρατίας και του επιχειρείν. Είμαστε και θα παραμείνουμε ισχυροί και στενοί εταίροι στο εμπόριο, την ασφάλεια και την άμυνα», δήλωσε η Πρωθυπουργός της Βρετανίας.
«Ανυπομονώ να εργαστώ με τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, οικοδομώντας αυτούς τους δεσμούς προκειμένου να διασφαλίσουμε την ασφάλεια και την ευημερία των εθνών μας τα επόμενα χρόνια».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση