GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άντεξε στον... τυφώνα Τραμπ το Χρηματιστήριο

Ιδιαίτερα ψύχραιμα αντέδρασε η εγχώρια χρηματιστηριακή αγορά, στον απόηχο της επικράτησης του Ντόναλντ Τραμπ στις αμερικανικές εκλογέ...


Ιδιαίτερα ψύχραιμα αντέδρασε η εγχώρια χρηματιστηριακή αγορά, στον απόηχο της επικράτησης του Ντόναλντ Τραμπ στις αμερικανικές εκλογές, παρά την ιδιαίτερα αρχική αρνητική αντίδραση των αγορών.

Η χρηματιστηριακή αγορά σχεδόν μηδένισε, στο κλείσιμο, τις αρχικές απώλειες οι οποίες έφθαναν στο 1,68% και έκλεισε σε ελαφρώς χαμηλότερα επίπεδα.

Αλλά και τα διεθνή χρηματιστήρια αντιμετωπίζουν πιο ψύχραιμα την εκλογική νίκη του Τραμπ, μετά το αρχικό σοκ που προκάλεσε το εκλογικό αποτέλεσμα στις αμερικανικές εκλογές.

O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 581,92 μονάδες, σημειώνοντας οριακή πτώση 0,05%. Η αξία των συναλλαγών παρουσιάσθηκε αυξημένη και ανήλθε στα 40,086 εκατ. ευρώ, ενώ διακινήθηκαν 52.786.412 μετοχές.

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε άνοδο σε ποσοστό 0,21%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχώρησε σε ποσοστό 1,09%.

Από τους επιμέρους δείκτες τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν οι δείκτες των Ταξιδιών (+3,28%) και των Κατασκευών (+1,78%), ενώ τις μεγαλύτερες απώλειες σημείωσαν οι δείκτες των Προσωπικών Προϊόντων (-2,07%) και του Εμπορίου (-1,78%).

Ανοδικά κινήθηκαν 41 μετοχές, 49 πτωτικά και 29 παρέμειναν σταθερές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση