GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΓΡΙΕΥΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ! Από Τετάρτη χιόνια ακόμα και στο λεκανοπέδιο...

Από αύριο ο χιονιάς θα επικρατήσει στις περισσότερες περιοχές της χώρας, ενώ θα σημειωθεί σημαντική πτώση της θερμοκρασίας. Ανάλογα φαι...


Από αύριο ο χιονιάς θα επικρατήσει στις περισσότερες περιοχές της χώρας, ενώ θα σημειωθεί σημαντική πτώση της θερμοκρασίας. Ανάλογα φαινόμενα μάλιστα θα εκδηλωθούν και στο λεκανοπέδιο της Αττικής. Στη συνέχεια μπορείτε να δείτε τον καιρό αναλυτικά για όλη την εβδομάδα που θα διανύσουμε.

Συγκεκριμένα:

τρίτη 29-11-2016
καιρός: νεφώσεις με βροχές. χιονοπτώσεις στα ορεινά και βαθμιαία σε ημιορεινές περιοχές της βόρειας και κεντρικής χωράς. καταιγίδες θα σημειωθούν στα ανατολικά και νοτιά οι οποίες πιθανόν να είναι κατά τόπους ισχυρές στο ανατολικό και νότιο αιγαίο, καθώς και την Πελοπόννησο.
άνεμοι: στα νοτιά από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ και βαθμιαία από τα βόρεια βόρειοι βορειοανατολικοί ενισχυόμενοι. στις υπόλοιπες περιοχές βόρειοι βορειοανατολικοί 6 με 7, στα πελάγη τοπικά 8 και στο αιγαίο έως 9 μποφόρ.
θερμοκρασία: σε βαθμιαία πτώση από τα βόρεια.

τέταρτη 30-11-2016
καιρός: στη Μακεδονία και τη Θράκη νεφώσεις με χιονόνερο η παροδικές χιονοπτώσεις και γρήγορη βελτίωση.
στο βόρειο ιόνιο, την ήπειρο και τη δυτική στέρεα νεφώσεις με τοπικές βροχές η χιονόνερο, παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά και βαθμιαία βελτίωση από τα βόρεια.
στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με τοπικές βροχές η χιονόνερο, χιονοπτώσεις στα ορεινά καθώς και σε ημιορεινές περιοχές κυρίως της κεντρικής χωράς και πιθανόν της Κρήτης. καταιγίδες θα σημειωθούν τοπικά στα νοτιά.
άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 6 με 7, στα πελάγη τοπικά 8 και στο αιγαίο έως 9 μποφόρ.
θερμοκρασία: σε περαιτέρω πτώση σε όλη τη χωρά. ισχυρός παγετός τη νύχτα και νωρίς το πρωί τοπικά στα βόρεια.

πέμπτη 01-12-2016
καιρός: στην ανατολική Θεσσαλία, την ανατολική στέρεα, την Εύβοια, τις Σποράδες, την ανατολική Πελοπόννησο, τα νησιά του αιγαίου και την Κρήτη νεφώσεις με τοπικές βροχές η χιονόνερο και παροδικές ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά, με βαθμιαία βελτίωση από τα βόρεια. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες στα βόρεια
με πιθανότητα παροδικών ασθενών χιονοπτώσεων η χιονόνερου στα βορειοανατολικά.
άνεμοι: στα δυτικά βόρειοι 5 με 6 και στο ιόνιο έως 7 μποφόρ, στρεφόμενοι βαθμιαία σε βορειοδυτικούς 5 με 6 μποφόρ. στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και στο αιγαίο έως 8 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση από τα βόρεια.
θερμοκρασία: σε βαθμιαία άνοδο από τα δυτικά. ισχυρός παγετός τη νύχτα και νωρίς το πρωί στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια.

παρασκευή 02-12-2016
καιρός: λίγες νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία στα δυτικά και νοτιά θα αυξηθούν και είναι πιθανό στα δυτικά να σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές.
άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.
θερμοκρασία: σε περαιτέρω μικρή άνοδο σε όλη τη χωρά. Τοπικός παγετός τη νύχτα και νωρίς το πρωί στα κεντρικά και βόρεια.

Σάββατο 03-12-2016 
καιρός: στα δυτικά, τα νοτιά και βαθμιαία τα νησιά του ανατολικού αιγαίου και τα Δωδεκάνησα νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές. στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες.
άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις Ξ με 5 και πρόσκαιρα στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ.
θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

1 σχόλιο

  1. ΝΕΟ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΥ!
    Ραγδαία επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει σε λίγες ώρες ο καιρός, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο που εξέδωσε νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας (28/11/2016) η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).
    ----------------------------------------------------------------------------------------
    ΑΦΕΤΗΡΙΕΣ ΣΕΙΣΜΩΝ www.tsiapas.gr
    από spiros » Δευτ Οκτ 31, 2016 3:26 pm
    M 5.3 - 2016-10-13- GULF OF CALIFORNIA
    http://static1.emsc.eu/Images/EVID/53/5 ... gional.jpg
    30-11-2016 Ιταλία ή 03-12-2016 Ελλάδα
    Μ 5.6 2016-10-18 DOMINICA REGION, LEEWARD ISLANDS
    http://static1.emsc.eu/Images/EVID/53/5 ... gional.jpg
    30-11-2016 Ιταλία ή 3-12-2016 Ελλάδα
    Όπως στην θεωρία περιγράφεται όταν υπάρχει διέλευση σεισμικών συστατικών (κυρίως H2O-SO2-CO2) επιδρούν στον καιρό (άνοδο της θερμοκρασίας - εμφανέστερο κατά την χειμερινή περίοδο),λόγω των παραπάνω αφετηριών η κατάσταση δεν θα είναι τόσο δραματική!!!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση