GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η αιχμηρή απάντηση του Παπανδρέου στον Βενιζέλο

«Η Ιστορία έχει καταγράψει - και σιγά σιγά αποκαλύπτονται- όλες τις παραμέτρους μίας μαύρης σελίδας για την πολιτική ζωή και τον δημόσι...


«Η Ιστορία έχει καταγράψει - και σιγά σιγά αποκαλύπτονται- όλες τις παραμέτρους μίας μαύρης σελίδας για την πολιτική ζωή και τον δημόσιο βίο της χώρας: Το πως μία κυβέρνηση του 45% και ένας εκλεγμένος πρωθυπουργός, οδηγήθηκαν σε ανατροπή. Και η Ιστορία δεν ξαναγράφεται κατά τις θελήσεις, τις επιδιώξεις ή τις ύστερες βολικές θεωρήσεις του καθενός», σχολίασε το ΚΙΔΗΣΟ αναφερόμενο στις σημερινές δηλώσεις του Ευάγγελου Βενιζέλου.
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Βενιζέλος άφησε σαφείς αιχμές εναντίον του Γιώργου Παπανδρέου με αφορμή τον διάλογο που βρίσκεται σε εξέλιξη ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ και το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών.
«Το ζήτημα του κ. Παπανδρέου και των απόψεων που εκφράζουν οι περί αυτόν δεν είναι πολιτικό με τη στενή έννοια του όρου είναι ηθικό και ιστορικό» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ευάγγελος Βενιζέλος.


εκτύπωση

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση