GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το ΚΚΕ για τις δηλώσεις του νέου υπουργού Παιδείας

«Ο νέος υπουργός Παιδείας φρόντισε από την πρώτη στιγμή της ανάληψης των καθηκόντων του να δείξει τις "περγαμηνές" του» επισημα...


«Ο νέος υπουργός Παιδείας φρόντισε από την πρώτη στιγμή της ανάληψης των καθηκόντων του να δείξει τις "περγαμηνές" του» επισημαίνει σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ σχετικά με τις δηλώσεις του νέου υπουργού Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κώστα Γαβρόγλου.

«Πέρα από την προσήλωσή του στο αντιεκπαιδευτικό έργο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, διαφήμισε και τις ιδεολογικές του καταβολές που, όπως ανέφερε, ανατρέχουν στο 1968 και τη ρήξη με το «ιερατείο του ΚΚΕ» προσθέτει το ΚΚΕ.

«Και ποιος αλήθεια τα λέει όλα αυτά; Ο υπουργός – προϊόν της παρέμβασης του ιερατείου της εκκλησίας, όπως κατήγγειλε ο προκάτοχός του στο υπουργείο. Ο λαός ας βγάλει τα συμπεράσματά του για το ποιόν της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και των υπουργών της, πρώην και νυν» καταλήγει το ΚΚΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση