Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2016

  Επεισόδιο Βενιζέλου με Φώφη, Λοβέρδο και Κεγκέρογλου

  Έντονο επεισόδιο σημειώθηκε, σύμφωνα με τις πληροφορίες το Σάββατο το βράδυ, στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, μεταξύ του Ευ. Βενιζέλου και των Φώφης Γεννηματά, Ανδρέα Λοβέρδου και Βασίλη Κεγκέρογλου, ενώ ο πρώην Πρόεδρος του κόμματος αμφισβητεί πλέον ευθέως την επίσημη γραμμή του κόμματος για την εθνική στρατηγική.
  Ο Ευ. Βενιζέλος, στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου, άσκησε κριτική στην τακτική που ακολούθησε η Δημοκρατική Συμπαράταξη υπερψηφίζοντας τη σύνθεση του ΕΣΡ στη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής.
  Η απάντηση που έλαβε ήταν ότι το Συντονιστικό και συνεδρίασε και έλαβε την απόφαση, αλλά ότι ο ίδιος δεν είχε προσέλθει, κάτι που επιβεβαίωσαν τόσο ο Ανδρέας Λοβέρδος όσο και ο Βασίλης Κεγκέρογλου. «Είστε ανέντιμοι, ορτινάτσες του εκάστοτε Προέδρου» τους είπε, μεταξύ άλλων- και σύμφωνα με τις πληροφορίες- ο Ευ. Βενιζέλος.
  «Τι να σου πω τώρα. Δεν έχω να σου πω τίποτε» φέρεται να του απάντησε ο Ανδρέας Λοβέρδος.
  «Πρόσεξε να μην κάνεις αυτά που σου έκανε ο Παπανδρέου» φέρεται να απάντησε με τη σειρά του ο Βασίλης Κεγκέρογλου, αναφερόμενος προφανώς στη δημιουργία νέου κόμματος από τον πρώην πρωθυπουργό.
  Αντιπαράθεση όμως είχε ο Ευάγγελος Βενιζέλος με τη Φώφη Γεννηματά. «Δεν μπορεί να μην ενημερώθηκες ότι διαφωνούσα. Θα έπρεπε να με πάρεις ένα τηλέφωνο, το κινητό μου είναι ανοικτό», είπε στην πρόεδρο του κόμματος ο Ευ. Βενιζέλος.
  «Και το δικό μου είναι ανοικτό και θα μπορούσες να με πάρεις τηλέφωνο. Η σωστή σειρά, Βαγγέλη, είναι να με παίρνεις εσύ τηλέφωνο και όχι εγώ εσένα» απάντησε η Φώφη Γεννηματά.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: Επεισόδιο Βενιζέλου με Φώφη, Λοβέρδο και Κεγκέρογλου Rating: 5 Reviewed By: Press- gr