GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσοχατζόπουλος: Απορρίπτετε ξανά την αποφυλάκιση μου; Μπράβο σας!

«Όχι», για τρίτη φορά, είπε το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων στον Άκη Τσοχατζόπουλο ο οποίος ζητούσε να αποφυλακιστεί επικαλούμενος ...


«Όχι», για τρίτη φορά, είπε το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων στον Άκη Τσοχατζόπουλο ο οποίος ζητούσε να αποφυλακιστεί επικαλούμενος λόγους υγείας αλλά και ότι διατρέχει κίνδυνο εντός των φυλακών Κορυδαλλού.
Ομόφωνα, το δικαστήριο απέρριψε την αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής των 20 ετών που έχει επιβληθεί στον πρώην υπουργό για τις «χρυσές μίζες» των εξοπλιστικών προκαλώντας την έκρηξη του.
«Απορρίπτεται για τρίτη φορά; Μπράβο σας…» αντέδρασε ο Άκης Τσοχατζόπουλος με την πολιτική αγωγή να διαμαρτύρεται πως «κινδυνεύει η σωματική μας ακεραιότητα από τον πρώην υπουργό» με αφορμή επίθεση που, όπως καταγγέλλουν, δέχτηκαν από τον πρώην υπουργό και τη σύζυγο του Βίκυ Σταμάτη στην προηγούμενη συνεδρίαση του δικαστηρίου.
Με την έναρξη της σημερινής ακροαματικής διαδικασίας οι τόνοι ανέβηκαν μεταξύ του κατηγορούμενου πρώην υπουργού και της συνηγόρου πολιτικής αγωγής, Ουρανίας Μενδρινού.
Η δικηγόρος ζήτησε την προστασία του δικαστηρίου.
Συνήγορος πολιτικής αγωγής: Μετά το τέλος της προηγούμενης συνεδρίαση ο κ. Τσοχατζόπουλος και η σύζυγος του μας επιτέθηκαν. Υπήρξε άμεσος κίνδυνος συμπλοκής με τον έτερο συνήγορος πολιτικής αγωγής. Οι αστυνομικοί φρουροί του κ. Τσοχατζόπουλου παρακολουθούσαν και κανένας δεν παρενέβη. Δεν είναι δυνατόν να φεύγει ένας κρατούμενος χωρίς χειροπέδες εκτός δικαστηρίου. Κινδυνεύει η σωματική μας ακεραιότητα.
Συνήγορος Υπεράσπισης: Είσαστε στα καλά σας;
Άκης Τσοχατζόπουλος: (σε έξαλλη κατάσταση) Αμέσως θα σας κάνω μήνυση. Ντροπή σας να λέτε τόσα ψέματα στο δικαστήριο… Να εγκαταλείψετε τη θέση της πολιτικής αγωγής αμέσως…
Πρόεδρος : Το δικαστήριο είναι αρμόδιο για όσα γίνονται εντός της αίθουσας, εφόσον κάτι γίνεται εκτός πρέπει να απευθυνθείτε στον αρμόδιο εισαγγελέα
Συνήγορος Πολιτικής Αγωγής: Βλέπετε ότι δεχόμαστε επίθεση και εντός της αίθουσας.
Πρόεδρος : Να είσαστε σεμνοί και ευγενικοί…

Οι απολογίες στη δίκη για τις χρυσές μίζες

Η δίκη βρίσκεται, πλέον, στην φάση των απολογιών των κατηγορουμένων. Σήμερα ήταν η σειρά της λογίστριας του πρώην υπουργού, Ευφροσύνης Λαμπροπούλου. Η κατηγορουμένη για μια ακόμη φορά αρνήθηκε την εμπλοκή της στην υπόθεση.
«Δεν είχα ποτέ ιδιαίτερες σχέσεις με τον Άκη Τσοχατζόπουλο. Έμεινα τέσσερα χρόνια στη φυλακή για αυτήν την ιστορία. Δεν έζησα πολυτελή ζωή εγώ. Ουδέποτε έλαβα χρηματικό ποσό από κ. Τσοχατζόπουλου και κ. Ζήγρα πέραν των λογιστικών υπηρεσιών που τους προσέφερα. Έντεκα υπουργούς είχα πελάτες ποτέ δε ζήτησα μία χάρη» είπε, μεταξύ άλλων, στην απολογία της η κ. Λαμπροπούλου.
Στη συνέχεια τη σκυτάλη των απολογιών θα πάρει ο εξάδελφος του πρώην υπουργού Νίκος Ζήγρας.

4 σχόλια

  1. Αφού δε ικανοποιείται η αίτηση αποφυλάκισης, μπορείς κάλλιστα να επιχειρήσεις μια απόδραση. Κρέμασε από το καγκελόφραχτο παράθυρο το κορδόνι των 5.000 ευρώ και πέτα ελεύθερο πουλί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ρε άτιμεό ταν μας φλόμωνες με τα σοσιαλιστικά σου και σε ψηφίζαμε ήταν καλά? όταν έκανες τις λαμογιές σου ήταν καλά? όταν τσέπωνες εκατομύρια ήταν καλά? στο διάολο αλήτη και να μην σε βγάλουν ποτέ από την φυλακή, εκει να μείνεις για πάντα..οοοοχι για πάντα... μέχρι να έρθει και εσένα η ώρα σου να αποδημήσεις εις κύριον όπως όλοι μας,,, σκέφτεσε ρε αν αγοραζόταν χρόνος ζωής πόσο θα αγόραζες με αυτά που τσέπωσες? θα ζούσε και πντακόσια χρόνια... εεεεε λίγα λέω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ συμπαραστεκόμενοι ( τσίπρας και οι συν αυτώ) και άμεσα εμπλεκόμενοι Κύπριοι, θα δεχτούν αυτά που συζητούνται για μια συμφωνία στο Κυπριακό που θα επιτρέπει στους Τουρκοκύπριους ( μακρύ και κοντινό χέρι της Άγκυρας)…….

    να έχουν εκ περιτροπής την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, και βέτο στην θέληση της πλειοψηφούσης, τώρα Ελληνοκυπριακής πλευράς,…….

    να χειρίζεται πλέον και σε μεγάλο βαθμό η Άγκυρα την Κυπριακή ΑΟΖ, την δυνατότητα να τορπιλίσει η Άγκυρα τις συμφωνίες Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ, Αιγύπτου,……..

    να έχουμε την Τουρκία που μέσα από τους Τουρκοκύπριους θα καθορίζει την στάση όλης της Κύπρου απέναντι στην Αίγυπτο που αν θυμάστε την αιματοκύλησε, γιατί δεν μπόρεσε να έχει Πρόεδρο της, τον αρεστό σε αυτήν, που ποτέ δεν θα συμφωνούσε με Ελλάδα και Ελληνοκύπριους για κοιτάσματα και ΑΟΖ….
    Το πρώτο που θα κάνει και μάλλον το έχει ξεκινήσει είναι να διαλύσει τις όποιες συμφωνίες μεταξύ Κύπρου και Αιγύπτου…. ΕΚΤΟΣ και εάν η Αίγυπτος αποκτήσει φιλότουρκο πρόεδρο και επίσης αν οι αγωγοί θα περάσουν μέσα από την Τουρκία και εκτός και εάν οι Τουρκοκύπριοι, δηλαδή η Τουρκία, θα έχουν ίση ωφέλεια, προς το παρόν, γιατί αργότερα με την ανατροπή του δημογραφικού, θα αλλάξουν τα πράγματα…….

    να μην γίνετε κουβέντα από τους προδότες Τσιπραίους Έλληνες που συμπαρίστανται τάχα μου για το καλό αλλά και από τους Κύπριους για τους εκατό χιλιάδες Τούρκους έποικους από τα βάθη της Ανατολίας που εγκατέστησε με την βία η Άγκυρα στην Τουρκοκρατούμενη Κύπρο για να αλλοιώσει τον πληθυσμό της Κύπρου συνολικά όταν θα έρθει η στιγμή, και που από ότι φαίνεται ήρθε.,……

    να διδάσκετε πλέον η Τουρκική γλώσσα σε όλα τα Κυπριακά σχολεία, …..

    να μείνει ο Θεός ξέρει μέχρι πότε ο Τουρκικός στρατός στην Κύπρο και μέχρι τότε όπως λέει ο σοφός λαός, η το σαμάρι σπάει ή ο γάιδαρος ψοφάει……

    να γίνει η Κύπρος τελικά Τουρκική επαρχία αφού είναι δεδομένο ότι με την υπογεννητικότητα των Ελλήνων κα Ελληνοκυπρίων και την υπεργεννητικότητα των Τούρκων στο νησί σε διάστημα είκοσι είκοσι πέντε ετών ο πλειοψηφών πληθυσμός θα είναι οι Τούρκοι…….

    να έρχονται στην Κύπρο νέοι άποικοι Τούρκοι χωρίς κανένα περιορισμό, όταν δεχτεί η ευρωπαϊκή ένωση την ελεύθερη είσοδο Τούρκων υπηκόων ποιος θα εμποδίσει Τούρκους να εγκαθίστανται στην Κύπρο? Τάχα μου για δουλειές?

    να έχουμε επτά Ελληνοκύπριους και πέντε Τουρκοκύπριους στην Ανώτατη Αρχή, και αν ένας Τουρκοκύπριος από τους πέντε πει όχι σε κάτι που θα προτείνει η Ελληνοκυπριακή πλευρά είτε έχει την προεδρία είτε δεν την έχει, το προτεινόμενο δεν θα γίνετε δεκτό……..
    Κάποιοι δουλεύουν για την Τουρκία? Κάποιοι είναι γιουσουφάκια?

    Χίλιες φορές διχοτόμηση από την παράδοση στην Τουρκία! Το ακούτε προδότες?

    Και από ό’ τι φαίνεται προδότες έχουμε, πατριώτες δεν έχουμε………

    Μήπως πρέπει να ανοίξει το Γουδί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΑΚΗΣ ζητα να καταθεσουν Μειμαρακηs Καρατζαφερηs και Σπηλιωτοπουλοs!!!
    14/05/2013-Nεα!!!Τον σημερινο προεδρο τηs βουληs και αλλοτε υπουργο εθνικηs αμυναs Βαγγελη Μειμαρακη-Τον προεδρο του ΛΑΟΣ Γιωργο Καρατζαφερη αλλα και τον πρωην ΥΕΘΑ Σπηλιο Σπηλιωτοπουλο ζητησε ο δικηγοροs του ΑΚΗ να καταθεσουν για τιs χρυσεs μιζεs!!!
    ο αρχηγοs του Καραμπερη ακομα εξω ειναι ο βαψωμαλλιαs τηs κατεριναs ΜΙΖΑΣ-ΝΟΝΟΣ η καταδικασμενη οφσοροδοξη βαμμενη κυλοτα-κομανετσι τηs κουραδοποταμιαs

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση