Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2016

  ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ σε κυβερνητικό στελέχος! Μετακίνησαν νοσηλεύτρια για να ...τραγουδάει σε ρεμπέτικη κομπανία

  Καταστάσεις οι οποίες παραπέμπουν για μια ακόμα φορά στο ένδοξο παρελθόν της δημόσιας διοίκησης και ιδιαίτερα της δημόσιας υγείας, καταγράφονται με οδηγό τις νέες αξίες αλλά και ήθη που διέπουν το χώρο του ΕΣΥ .
  Η ιστορία για μια ακόμα φορά επαναλαμβάνεται – κανείς δεν ξέρει αν πρόκειται για φάρσα ή για τραγωδία – και αφορά το πολύπαθο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας».
  Νοσηλεύτρια μετακινήθηκε εν μια νυκτί από την Αθήνα στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας». Επειδή τυγχάνει να έχει και χάρισμα φωνής, ιδιαίτερα στα λαϊκά και ρεμπέτικα και …έπρεπε να συμμετάσχει σε κομπανία η οποία δουλεύει σε μαγαζί της Πάτρας – στην ορχήστρα συμμετέχει και συγγενικό πρόσωπο μέχρι χθες στελέχους της κυβέρνησης – κάποιοι φρόντισαν με συνοπτικές διαδικασίες να μετακινηθεί από το Νοσοκομείο σε διοικητική θέση στην 6η ΥΠΕ.
  Όλα αυτά όταν την ίδια ώρα με χίλιους κόπους και βάσανα βγαίνουν οι βάρδιες του νοσηλευτικού προσωπικού.
  Η μετακίνηση έγινε με σκοπό να παρέχονται ευκολίες στην συγκεκριμένη νοσηλεύτρια ως προς το ωράριο, προκειμένου να μην χάνονται και οι καλλιτεχνικές της δυνατότητες.
  Για να μην γίνεται μάλιστα στόχος, στη συνέχεια οι ίδιοι κύκλοι που φρόντισαν για την διπλή μετακίνησή της, φρόντισαν να της αναθέσουν και εκπαιδευτικά καθήκοντα στη σχολή αδελφών νοσοκόμων, ώστε γενικότερα να χάνονται τα ίχνη της.
  ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ σε κυβερνητικό στελέχος! Μετακίνησαν νοσηλεύτρια για να ...τραγουδάει σε ρεμπέτικη κομπανία Rating: 5 Reviewed By: ThePress.gr