ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Press24.gr

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 6ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.blogspot.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

Μπαλάφας: Έχουμε εμπειρία για να αντιμετωπίσουμε τις κυβερνητικές υποχρεώσεις

Share it:

Επαφή με την κοινωνία, αγάπη για τον κόσμο, πολλή δουλειά και ενδιαφέρον για τον άνθρωπο, είναι η συνταγή για να επιτύχει στο έργο του το νέο κυβερνητικό σχήμα, υπογράμμισε ο Γιάννης Μπαλάφας με αφορμή τον ανασχηματισμό.

Ο τέως υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης και νυν υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής δήλωσε στο Αθηναϊκό – Πρακτορείο:

«Ανά διαστήματα είθισται ο Πρωθυπουργός, με βάση την προηγούμενη εμπειρία, να εκτιμά τα θετικά και τα αρνητικά της κυβέρνησής του και να παίρνει μέτρα για τον ανασχηματισμό του κυβερνητικού σχήματος, είτε στη δομή του (νέα υπουργεία, συγχωνεύσεις, κατατμήσεις) είτε σε επίπεδο μετακινήσεων και αλλαγών προσώπων. Σε αυτήν τη φάση είχε μαζευτεί αρκετή εμπειρία για να αντιμετωπιστούν με τον καλύτερο τρόπο οι κυβερνητικές υποχρεώσεις. Τα καινούρια μέτρα τόσο σε επίπεδο δομής των υπουργείων όσο και σε επίπεδο προσώπων θα δοκιμαστούν στην πράξη και έχουν όλες τις δυνατότητες για βελτίωση της δουλειάς μας» σημείωσε ο κ. Μπαλάφας.

«Με τη βασική προϋπόθεση να υπάρχει επαφή με την κοινωνία, αγάπη για τον κόσμο, πολλή δουλειά και ενδιαφέρον για τον άνθρωπο από τον κάθε κυβερνητικό παράγοντα.

«Σε προσωπικό επίπεδο, φεύγω από ένα υπουργείο, το υπουργείο Εσωτερικών που αγάπησα, από την οικογένεια της αυτοδιοίκησης με την οποία συνδέθηκα, για να αναλάβω την ευθύνη μαζί με τη κύρια ευθύνη του υπουργού, του κ. Μουζάλα, στο πολύ ευαίσθητο θέμα του μεταναστευτικού και προσφυγικού, το οποίο θα παλέψουμε να αντιμετωπίσουμε με τον καλύτερο τρόπο» πρόσθεσε ο υφυπουργός.

Share it:
Reactions:

Πολιτική

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση