GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οργή Λοβέρδου για Τσίπρα: "Δεν είσαι σε καφενείο!"

Την οργή του για την εμφάνιση και τη γενικότερη στάση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τον Αμερικαν...


Την οργή του για την εμφάνιση και τη γενικότερη στάση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τον Αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα στο Μέγαρο Μαξίμου εξέφρασε μιλώντας στο Star ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος.
«Μου έκανε πολύ κακή εντύπωση το στιλ του Έλληνα πρωθυπουργού. Δεν έχει τρόπους. Όταν είσαι σε διεθνείς σχέσεις αυτού του επιπέδου δεν μπορείς να κάθεσαι με τον τρόπο που κάθεται», τόνισε ο κ. Λοβέρδος και πρόσθεσε: «Και επειδή συγχωρέθηκε για κάποιο καιρό η εμφάνισή του, σαν να σήμαινε κάτι το “χωρίς γραβάτα”, αποδείχθηκε με την πάροδο του χρόνου ότι είναι μια απλή δυσμορφία στις εξωτερικές μας σχέσεις».
«Πρέπει κάποιος να του πει, παρότι τελειώνουν τα πολιτικά του ψωμιά, τουλάχιστον σε αυτές τις συναντήσεις πώς να κάθεται. Είναι προσβολή για όλους τους Έλληνες να τον βλέπουν έτσι», σημείωσε και κατέληξε: «Και τα πόδια πως τα έχει; Δεν είσαι σε καφενείο!».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση