GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παπαδημητρίου: Σημαντικότερος στόχος οι επενδύσεις - ΒΙΝΤΕΟ

Την προσέλκυση επενδύσεων έθεσε ως σημαντικότερο στόχο του ο νέος υπουργός Οικονομίας Δημήτρης Παπαδημητρίου. Κατά την τελετή παράδοσης –...


Την προσέλκυση επενδύσεων έθεσε ως σημαντικότερο στόχο του ο νέος υπουργός Οικονομίας Δημήτρης Παπαδημητρίου.

Κατά την τελετή παράδοσης – παραλαβής στο υπουργείο Οικονομίας, ο κ. Παπαδημητρίου υπογράμμισε ότι θα εστιάσει στην προσέγγιση ιδιωτικών επενδύσεων «πάντα στο πλαίσιο του ευρώ και με σεβασμό στους ευρωπαϊκούς θεσμούς».

Μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι η ελληνική οικονομία θα είναι ανοιχτή στο επενδυτικό κοινό και πως θα οικοδομηθεί βαθμιαία σχέση εμπιστοσύνης με τους επενδυτές.

Ο νέος υπουργός τόνισε ότι η Ελλάδα, ως μέλος της Ευρωζώνης, παρέχει τη σταθερότητα της νομισματικής πολιτικής της ΕΚΤ και την ασφάλεια των ευρωπαϊκών δημοκρατικών θεσμών που για τους επενδυτές αποτελούν μια αδιαμφισβήτητη σταθερά.

Μίλησε ακόμη για «υψηλού επιπέδου εξειδικευμένο εργατικό δυναμικό» στη χώρα, το οποίο είναι πρόθυμο για δουλειά.

«Σηκώνουμε τα μανίκια από σήμερα. Θα προσπαθήσουμε να μειώσουμε τις παθογένειες που εμποδίζουν την επανεκκίνηση της οικονομίας», πρόσθεσε ο κ. Παπαδημητρίου και καταλήγοντας είπε ότι φιλοδοξεί να υπηρετήσει την πατρίδα και την κυβέρνηση με όλες του τις δυνάμεις.

Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση