GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εισαγγελική πρόταση για έκδοση του εφοπλιστή Καραγιώργη στην Ολλανδία

Την έκδοση του εφοπλιστή Ιωάννη Καραγιώργη στην Ολλανδία πρότεινε ο αντεισαγγελέας του  Αρείου Πάγου Ιωάννης Κωνσταντινόπουλος στο Ποινι...

Την έκδοση του εφοπλιστή Ιωάννη Καραγιώργηστην Ολλανδία πρότεινε ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ιωάννης Κωνσταντινόπουλος στο Ποινικό Τμήμα του Ανωτάτου Δικαστηρίου,προκειμένουνα δικαστεί για ένα από τα τρία αδικήματα που τον εκζητούν οι Ολλανδικές αρχές.
Εις βάρος του εφοπλιστή οι Ολλανδοί έχουν εκδώσει διεθνές ένταλμα σύλληψης κατηγορώντας τον για απάτη, πλαστογραφία και δόλια πτώχευση.
Οι κατηγορίες αφορούν σε εικονικές συναλλαγές ύψους περίπου 12,5 εκατ. ευρώ, με προβληματικές απογραφές κινητής και ακίνητης περιουσίας και μεδόλια πτώχευσηγαλακτοβιομηχανίας παιδικού γάλακτοςπου είχε εξαγοράσει.
Το Συμβούλιο Εφετών έκανε εν μέρει δεκτό το αίτημα των Ολλανδικών αρχών κρίνοντας ότι ο Ιωάννης Καραγιώργης πρέπει να εκδοθεί μόνο για το αδίκημα της απάτης και όχι για τα υπόλοιπα ενώ επί της κρίσης αυτής ασκήθηκε έφεση από τον εφοπλιστή η οποία συζητήθηκε  στο Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου.
Η απόφαση αναμένεται εντός των επόμενων ημερών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση