GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι πρώτες δηλώσεις της Χίλαρι Κλίντον μετά την ήττα στις εκλογές - ΒΙΝΤΕΟ

Η υποψήφια του Δημοκρατικού Κόμματος στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ Χίλαρι Κλίντον αναγνώρισε την εκλογική της ήττα από τον υποψήφιο του...


Η υποψήφια του Δημοκρατικού Κόμματος στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ Χίλαρι Κλίντον αναγνώρισε την εκλογική της ήττα από τον υποψήφιο του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος Ντόναλντ Τραμπ και δήλωσε ότι του έδωσε συγχαρητήρια και προσφέρθηκε να συνεργαστεί μαζί με τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο.

"Χθες την νύχτα συνεχάρην τον Ντόναλντ Τραμπ και προσφέρθηκα να εργαστώ μαζί του για το καλό της χώρας μας. Ελπίζω ότι θα είναι ένας επιτυχημένος πρόεδρος για όλους τους Αμερικανούς", τόνισε συγκινημένη η πρώην υπουργός Εξωτερικών σε υποστηρικτές της και στελέχη του επιτελείου της σε ένα ξενοδοχείο του Μανχάταν.

Η ίδια ωστόσο τόνισε ότι αυτή η εκλογική αναμέτρηση κατέδειξε ότι οι ΗΠΑ είναι "πιο διχασμένες απ' όσο πιστεύαμε".

"Θα είναι ο πρόεδρός μας, του χρωστάμε μια ευκαιρία να ηγηθεί" είπε η Κλίντον ενώ αναφέρθηκε και νυν πρόεδρο των ΗΠΑ λέγοντας:  "Στον Μπάρακ Ομπάμα  και την Μισέλ Ομπάμα η χώρα μας χρωστάει μεγάλη ευγνωμοσύνη".

"Αυτή η απώλεια μας πονάει αλλά μην σταματήσετε να πιστεύετε ότι η μάχη για τα δικαιώματα είναι συνεχής", συνέχισε η Κλίντον ενώ συμπλήρωσε: "Δεν έχουμε σπάσει αυτό το ταβάνι για τις γυναίκες αλλά αυτό θα γίνει αργά ή γρήγορα".



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση