GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στραματσόνι: Όποιος δεν έχει κίνητρο, ας σταματήσει το ποδόσφαιρο

Υποχρεωμένος να αντιδράσει μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα, αλλά και για να αποζημιώσει το κοινό του είναι ο Παναθηναϊκός στο...


Υποχρεωμένος να αντιδράσει μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα, αλλά και για να αποζημιώσει το κοινό του είναι ο Παναθηναϊκός στον αγώνα με τον Άγιαξ, όπως δήλωσε ο Αντρέα Στραματσόνι στη συνέντευξη Τύπου. 

«Πρώτα από όλα γνωρίζουμε πολύ καλά ότι αύριο θα είναι το πρώτο ματς μετά από δύο αρνητικά αποτελέσματα. Θέλουμε να αντιδράσουμε απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα και έναν ιστορικό αντίπαλο. Είναι υποχρέωση και για τους οπαδούς μας που θα έρθουν από κάθε άκρη του κόσμου για να δούνε την ομάδα. Φυσικά και δεν μπορούμε να υποσχεθούμε αλλά θα προσπαθήσουμε. Θέλουμε όλοι να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι αύριο και μετά να δούμε το ματς της Κυριακής», ανέφερε. 

Ο Ιταλός προπονητής δεν αμφιβάλλει πως όσοι χρησιμοποιηθούν θα τα δώσουν όλα. «Είναι αδύνατο σε ένα τέτοιο γήπεδο μπροστά σε τόσο κόσμο να μην έχεις κίνητρο. Είμαι σίγουρος πως θα δώσουμε όλοι το 110% των δυνάμεων μας προκειμένου να τα καταφέρουμε. Αν κάποιος αύριο μπει στο γήπεδο και δεν έχει κίνητρο είναι καλύτερο να σταματήσει το ποδόσφαιρο».

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση