GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτό είναι το πρώτο μπλε κρασί του κόσμου!

Κόκκινο, λευκό ή ροζέ; Αυτές είναι οι τρεις επιλογές όταν κάποιος θέλει να πιει κρασί. Μια οινοπαραγωγός εταιρεία από την Ισπανία όμως ...


Κόκκινο, λευκό ή ροζέ; Αυτές είναι οι τρεις επιλογές όταν κάποιος θέλει να πιει κρασί. Μια οινοπαραγωγός εταιρεία από την Ισπανία όμως ήλθε να σπάσει τους... περιορισμούς αυτούς. Και παρουσιάζει το Gïk Blue, το πρώτο μπλε κρασί του κόσμου.
Το Gïk Blue προέρχεται από κόκκινα και λευκά σταφύλια με την προσθήκη χρωστικών από οργανικά υλικά, προκειμένου να δώσουν στο κρασί μια γλυκιά γεύση αλλά και το ασυνήθιστο μπλε ελεκτρίκ χρώμα του.

Όπως αναφέρουν οι ίδιοι οι δημιουργοί του στο BBC, το “Gïk δημιουργήθηκε για την πλάκα, για να προκαλέσει και βλέπουμε τι θα γίνει". Παραδέχονται πάντως ότι ήθελαν να ξεκινήσουν "μια μικρή επανάσταση".
Οι... ερασιτέχνες οινοπαραγωγοί του Gïk ζήτησαν και πήραν τη βοήθεια των χημικών του Πανεπιστημίου της Βασκονίας ώστε το εγχείρημά τους να είναι επιτυχημένο αλλά και ασφαλές προς κατανάλωση.
Τώρα αν θα είναι και εύγεστο... περί ορέξεως...

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση