GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ; ΔΕΙΤΕ τη ...φοβερή δημοσκόπηση που κάνει ο Σπίρτζης!

George J. Prokopakis    Ένας κλαψιάρης πονηρούλης Πριν μια ώρα δέχθηκα τηλεφώνημα για μια οιονεί δημοσκόπηση ( τηλ 2142147281 ) για λ...

George J. Prokopakis  

Ένας κλαψιάρης πονηρούλης
Πριν μια ώρα δέχθηκα τηλεφώνημα για μια οιονεί δημοσκόπηση (τηλ 2142147281) για λογαριασμό του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Σπίρτζη. Είμαι υπέρ της συμμετοχής σε δημοσκοπήσεις, για την καταγραφή του δημόσιου προβληματισμού - δέχθηκα να απαντήσω.

Το καταπληκτικό είναι οι ερωτήσεις. Πόσο ενθουσιασμένος είμαι που τα μεγάλα έργα, Εγνατία/Ιονία/Ολυμπία/κλπ, θα τελειώσουν τον Μάρτιο! Τι σκατά θα βγάλει ως πολιτική ο άχρηστος κλαψιάρης από μια τέτοια ερώτηση, ο Θεός κι η ψυχή του.

Με τη δεύτερη ήδη ερώτηση είχα αρχίσει το τζιβιτζιλίκι με τον δημοσκόπο - φαινόταν μάλλον για συνεργάτης του κλαψιάρη ή καμιά Bridging Europe. Η καταπληκτική ερώτηση ήταν:
"Πόσο συμφωνώ (κλίμακα 1 έως 5) με την άποψη του Υπουργού περί διαφάνειας και πως φιλίες και σχέσεις δε μετράνε και τι καλά που γίνονται τα έργα χωρίς διαπλοκή."

Άνθρωπε του Θεού, με τη θέση συμφωνώ - δεν είναι δική του άλλως τε - όμως ένα πράγμα να το λέει και άλλο πράγμα να δίνει τεμαχισμένη την Ολυμπία Οδό στον Καλογρίτσα. Κουβέντα με τον πονηρούλη δημοσκόπο (απ' αυτό συνήγαγα πως ήταν στο κόλπο).

Έχασα μερικά λεπτά, τον έθαψα τον άχρηστο προφανώς. Όμως έμεινα με την απορία: ποιός διάολο πληρώνει και γιατί τέτοιες χοντρομαλακίες δημοσκοπήσεις;

1. Να έχει ανάδραση (feedback) για τις πολιτικές του αποκλείεται με τέτοιες ερωτήσεις.
2. Να θέλει να τη δείξει σε κάποιους; Σε ποιούς; Ποιός ανόητος θα χάψει τα ευρήματα; Να λέει στους συντρόφους του στο τσιπροκαμμενιστάν πόσο καλός είναι;
3. Υπάρχουν κοινοτικά λεφτά για "επικοινωνία" του Υπουργείου και πρέπει να ταίσει κάνα κολλητό;

Ποιός πληρώνει τέτοιες ανοησίες; Ο ίδιος; Η κυβέρνηση;

Ο πονηρούλης όταν ξανακλάψει θα το κάνει μετά λόγου γνώσεως!

2 σχόλια

  1. Γιατί ο ΣΚΑΙ πλήρωσε την άδεια του τόσο χαμηλά 43,6 εκατ. ευρώ. σε σχέση με τους άλλους Βαγγέλη Μαρινάκη έναντι 73,9 εκατ. ευρώ, τον Θοδωρή Κυριακού του ΑΝΤ1 έναντι 75,9 εκατ. ευρώ, τον Χρήστο Καλογρίτσα με 52,6 εκατ. ευρώ?
    Διότι ο στόχος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ο ΣΚΑΙ και η ΜΕΓΆΛΗ απήχηση των πολιτικών - ενημερωτικών του εκπομπών εκεί ήθελε να βάλει χέρι…..
    Διότι έτσι πουλήθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ και όποιος έχει μάτια και αυτιά ανοικτά μπορεί άνετα να το διαπιστώσει ακριβέστατα.
    Πλέον ΟΛΕΣ οι πολιτικές – ενημερωτικές εκπομπές του ΣΚΑΙ πρωί μεσημέρι βράδυ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ειδήσεις, μαγκαζίνο κλπ αποπνέουν άρωμα ΣΥΡΙΖΑ αλλά τόσο αηδιαστικά που είναι να λυπάσαι τους παρουσιαστές ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ!!! Αλλά και ντροπή τους που ένας αρκετά και κατά κάθε καλόπιστο πολίτη ανεξάρτητος προς όλους σταθμός, και με την δική τους συνεισφορά, κατάντησε φερέφωνο του ΣΥΡΙΖΑ και αυτοί μένουν εκεί και δεν τα βροοντούν κάτω και να φύγουν!!!!
    ΤΟΣΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ!!!
    ( Σπύρος Καλογήρου, είναι πολλά τα λεφτά Άρη…)
    ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δημήτρης Κλ.17 Νοε 2016, 11:53:00 π.μ.

    Κύριε Προκοπάκη, δέχθηκα και εγώ τηλεφώνημα για τον κ. Σπίρτζη.
    Απάντησα ότι δεν με ενδιαφέρει ο κύριος.
    Στην επίμονη ερώτηση γιατί; Ξανααπάντησα ότι δεν με ενδιαφέρει ο κύριος και ο κάθε ψεύτης!
    Και έκλεισε το τηλέφωνο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση