Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2016

  Κ. Πλεύρης: Οι γιατροί λένε ότι ο Θάνος σώθηκε από θαύμα


  Για τις δύσκολες στιγμές που έζησε με την περιπέτεια υγείας του γιου του, Θάνου, μίλησε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη στο Star.

  Ο πατέρας του Θάνου Πλεύρη ανέφερε πως πλέον η πορεία της υγείας του είναι πολύ καλύτερη, έχει βγει από την εντατική και «όπως μας λένε οι γιατροί, σώθηκε από θαύμα, γι’ αυτό κι εμείς πιστεύουμε ότι με τη βοήθεια του θεού αλλά και με τους γιατρούς ανταπεξήλθε σε αυτή την ασθένεια».

  Αποκάλυψε ακόμα το πώς ξεκίνησε όλη αυτή η περιπέτεια για τον γιο του: «Στο πόδι είχε έναν κιρσό, πήγε σε μια ιδιωτική κλινική, έγινε εκεί μια επέμβαση με λέιζερ, εν συνεχεία παρουσιάσθηκε μια φλύκταινα και πήγε στο Λαϊκό Νοσοκομείο και του την αφαίρεσαν με κάποια ένεση και κατόπιν έπαθε σηψαιμία. Μας είπαν ότι είναι πολύ επικίνδυνα, αμέσως μπήκε στην εντατική δια σωληνωμένος και περιμέναμε το αποτέλεσμα».

  «Πάρα πολύ δύσκολες ώρες, και όποιος είναι πατέρας που έχει παιδί το αντιλαμβάνεται. Μεγίστη τραγωδία υπάρχει όταν οι γονείς θάψουν τα παιδιά, ευτυχώς σε εμάς δεν συνέβη αυτό. Πάρα πολύ φοβηθήκαμε». εκμυστηρεύτηκε.

  Για τις ώρες  που πέρασε ο Θάνος Πλεύρης στην εντατική αλλά και για την στιγμή που άνοιξε τα μάτια του, είπε: «Όταν ήταν ημιναρκωμένος, μας καταλάβαινε και έγνεφε. Η μητέρα του ήταν εκεί όταν συνήλθε, η μητέρα του είναι πιο γενναία από εμένα, εγώ δεν τα αντέχω αυτά. Αλλά μόλις του έβγαλαν τους σωλήνες μίλησε».

  Τα πρώτα λόγια του Θάνου Πλεύρη, σύμφωνα με όσα είπε ο πατέρας του, ήταν: «Δόξα τω θεώ που αισθάνεται καλά, ζωντανός, αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του. Είχε συνεχώς συνείδηση και καταλάβαινε ότι περνάει πολύ δύσκολα».

  «Ευχαριστώ πολύ τον πρόεδρο της Δημοκρατίας που με πήρε τηλέφωνο. Ο κ. Φίλης, που το τηλεφώνημα του απέδειξε ότι υπάρχουν αριστεροί οι οποίοι δεν συγχέουν τις ανθρώπινες σχέσεις με την πολιτικές αντιθέσεις. Ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου εν’ όψη ότι έχανα ένα παιδί στην καλύτερη ηλικία του, στην πιο δημιουργική», πρόσθεσε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: Κ. Πλεύρης: Οι γιατροί λένε ότι ο Θάνος σώθηκε από θαύμα Rating: 5 Reviewed By: Press- gr