GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ: Οι πρώτες δηλώσεις Τσίπρα από την Κούβα...

Στην Αβάνα βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις στη μνήμη του ηγέτη της Κ...


Στην Αβάνα βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις στη μνήμη του ηγέτη της Κούβας Φιντέλ Κάστρο.
Η κεντρική εκδήλωση, στην οποία θα παραστούν πολιτικές προσωπικότητες από όλο τον κόσμο, θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 7 το απόγευμα (τοπική ώρα), στην Πλατεία της Επανάστασης.
Στο πλαίσιο της επίσκεψης του στην Κούβα, για να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις μνήμης του Φιντέλ Κάστρο ο πρωθυπουργός ανέφερε «είναι μεγάλη τιμή και συγκίνηση να βρίσκομαι στην Κούβα, διανύοντας τόσες χιλιάδες χιλιόμετρα, για να αποτίσω φόρο τιμής σε έναν μεγάλο ηγέτη που ενέπνευσε όχι μόνο τον Κουβανικό λαό, τους λαούς της Λατινικής Αμερικής αλλά και την επαναστατική φλόγα σε όλο τον κόσμο».
«Οι λαοί όσο μακριά και αν βρίσκονται, ενώνονται πάνω σε κοινές αξίες και κοινά προτάγματα. Και η αξία της κοινωνικής δικαιοσύνης, της κοινωνικής απελευθέρωσης είναι αυτή που ενώνει τους λαούς μας»
κατέληξε ο Αλέξης Τσίπρας.

1 σχόλιο

  1. ΟΜΩΣ, ΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ....

    Πώς να δεχτεί ΞΑΝΑ ο λαός μας, ότι οι ηγεσίες της ‘’αριστεράς’’ μια ζωή, ήταν πουλημένες στις ξένες μυστικές υπηρεσίες, όπως με ΝΤΡΟΠΗ καταγράφει ο έντιμος και αφανής ιστορικός της εθνικής μας παρακαταθήκης?

    Πώς να δεχθεί την ‘’ασυλία’’ του εθνικού ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ και το συγχωροχάρτι στους προβακάτορες ακροδεξιούς που συγκυβερνούν σήμερα και προετοιμάζουν την επιστροφή της ‘’ΕΠΑΡΑΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ’,’ του ανενεργού και ανίκανου μπουχέσα?

    Για σκέψου !!! Αμερικανάκι του κερατά ο Αλέξης της χουντογενιάς, της πατροπαράδοτης προδοσίας και ΑΡΠΑΧΤΗΣ!

    Πόσο λυπάμαι όλους αυτούς
    που πίστεψαν στην αριστερά και ..βρέθηκαν ξαφνικά βρέθηκαν ‘’ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ’’ του ηλίθιου ΚαΜένου εντελώς.

    Υπάρχει άραγε μεγαλύτερη προσβολή και χειρότερη ΚΑΤΑΝΤΙΑ για όλα εκείνα τα νέα παιδιά που πίστεψαν και πιστεύουν στην αριστερά των αγώνων και των άδολων αγωνιστών?

    ‘’Σύντροφοι’’ της …άλλης αριστεράς,
    είπε το όρθιο βουβάλι , ξευτιλίζοντας ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΟΣΙΑ τόσων ιερών αγώνων για την βελτίωση της ζωής των εργαζόμενων και των αδύναμων.

    ‘’Σύντροφοι’’ !!! εγώ είμαι ο Πάνος Καμένος εντελώς
    =================================================
    και σας ‘’φτύνω’’ κατά πρόσωπο και ‘’γαμώ’’ την ιδεολογία σας , το πιστεύω σας, τους αγώνες σας σίγουρα θα σκεπτόταν όταν τους αποκαλούσε..’’συντρόφους’’ της ρεμούλας

    Έρχεται η δεξιά προωθούμενh από τους ‘’ιδεολόγους’’ της αριστεράς και τους κουκουλοφόρους της καταστροφής και της διαπλοκής.

    *Πόσες χιλιάδες ζωές χαμένες, πόσες χιλιάδες αυτοκτονίες για να ‘’γίνει πρόεδρος’’ ο Πάκης, ο φυσικός αυτουργός της καταστροφής μας.

    *5.000 αυτοκτονίες,
    πέντε χιλιάδες νεκροί κάτω από την αδίστακτη εκτέλεση εντολών του εντολοδόχου Καραμανλή, του λεγόμενου αναίσθητου γενοκτόνου μιας ολόκληρης γενιάς των ελπιδοφόρων νέων μας?

    *Πως μπορούν και κοιμούνται,
    πως μπορούν και χαμογελούν οι άθλιοι πολιτικάντηδες, που μας διέλυσαν και μας ξεπούλησαν κυριολεκτικά στους διεθνείς και ντόπιους τοκογλύφους ?

    *Πως μπορεί όμως αυτός ο λαός
    να κάνει υπομονή, να κλείνει τα μάτια και να δέχεται κατά πρόσωπο αυτή την άθλια και προκλητική ΑΤΙΜΙΑ εις βάρος του?

    *Πολλά μπορεί ίσως, αλλά τον Πάκη Πρόεδρο, δεν το δέχεται με τίποτα.

    Κοιτά ειρωνικά και βουρκωμένος.. φτύνει ….

    N Bράχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση