GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΕΓΑΛΟ διατροφικό σκάνδαλο με ΚΡΕΑΤΑ! Ποια ΓΝΩΣΤΗ εταιρεία ελέγχεται και τι απαντά...

Σε εξέλιξη είναι η υπόθεση που αφορά την εταιρεία εμπορίας κρέατος Φλωρίδης , ένα video το οποίο κυκλοφορεί στο ίντερνετ εμφανίζει υπαλ...

Σε εξέλιξη είναι η υπόθεση που αφορά την εταιρεία εμπορίας κρέατος Φλωρίδης, ένα video το οποίο κυκλοφορεί στο ίντερνετ εμφανίζει υπαλλήλους να εξαφανίζουν τα σημεία στο κρέας με σφραγίδες άλλων χωρών και μετά να σφραγίζουν τα σφάγια με τη λέξη, Ελλάς, και τον αριθμό του σφαγείου εντός Ελλάδας.

Οι κτηνιατρικές υπηρεσίες και η οικονομική αστυνομία διενήργησαν έλεγχο στις εγκαταστάσεις της εταιρείας, στο Μοσχάτο (αναμένονται τα αποτελέσματα).

Η εταιρεία Φλωρίδης εξέδωσε ανακοίνωση, όπου αναφέρει ότι κατήγγειλε στη Δικαιοσύνη κύκλωμα εκβιαστών, “στο οποίο συμμετέχουν πρώην εργαζόμενοί της με υποκρυπτόμενες ενδεχομένως και ανταγωνιστικές επιχειρήσεις από το χώρο εμπορίας κρεάτων. Η εταιρία δεν ενέδωσε στις απαιτήσεις των εκβιαστών που με ψευδή, κατασκευασμένα και σκηνοθετημένα στοιχεία επιχείρησαν και να αποκομίσουν παράνομο περιουσιακό όφελος”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση