GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ηθοποιός Τρ. Mπουτεράκου μετά την έξοδο από το Δρομοκαΐτειο

"Σε μία χώρα όπου όλα κρύβονται, έγινε γνωστή η περιπέτειά μου. Δεν είναι άσχημο που το έμαθε ο κόσμος. Εγώ και ένα κορίτσι να μάθ...


"Σε μία χώρα όπου όλα κρύβονται, έγινε γνωστή η περιπέτειά μου. Δεν είναι άσχημο που το έμαθε ο κόσμος. Εγώ και ένα κορίτσι να μάθω πως βοηθήθηκε από την ιστορία μου, θα είμαι ευτυχισμένη. Πρέπει όλοι να καταλάβουμε πως δεν υπάρχει τέλεια ζωή και πως όλοι κάποια στιγμή χρειαζόμαστε βοήθεια".
Αυτά είναι τα λόγια της ηθοποιού Τριαντάφυλλης Μπουτεράκου, η οποία πραγματοποίησε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την έξοδο από το Δρομοκαΐτειο.
Η ίδια θέλει να επιστρέψει στην τηλεόραση που τόσο αγαπά, ενώ παραδέχεται για πρώτη φορά πως με τους γονείς της, πριν μπουν τρίτοι στη μέση, ήταν μία ευτυχισμένη οικογένεια, σύμφωνα με τη Freddo.
H παραμονή της στο Δρομοκαΐτειο τη σόκαρε. Ωστόσο η ίδια κάνοντας τον απολογισμό νοιώθει πιο δυνατή: "Την πρώτη στιγμή που βρέθηκα εκεί, έπαθα σοκ. Τρομοκρατήθηκα. Δεν ήξερα πώς και γιατί ήμουν μέσα. Ήταν σκέτη φρίκη γιατί δεν ήξερα γιατί βρισκόμουν εκεί, αν ήταν κάτι ποινικό. Λάλησα".
"Πήρα το Σπύρο Μπιμπίλα, πήρε μόνη μου την άμεσο δράση, κατάλαβα κάποια πράγματα και μετά ηρέμησα. Τα έβαλα όλα σε μια τάξη", λέει στην εφημερίδα.
Περιγράφοντας την εμπειρία της στο Δρομοκαΐτειο λέει: "Είναι μία τρομερή εμπειρία. Έκανα βόλτες, καφέ, φαγητό... Όταν κατάλαβα τι είχε γίνει, ήμουν μια χαρά. Αυτό που ήταν ανατριχιαστικό είναι που έβλεπα στα κρεβάτια τόσα νέα παιδιά με ψυχολογικά προβλήματα". 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση