GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κόντρα στο ροτέισον του Αγιαξ

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε τον Αγιαξ (20:00) για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Για την ακρίβεια θα τεθεί αντιμέ...


Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε τον Αγιαξ (20:00) για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Για την ακρίβεια θα τεθεί αντιμέτωπος με του πανίσχυρους ειδικά στο γήπεδό τους Ολλανδούς και αυτό που ουσιαστικά μπορεί να εκμεταλλευτεί είναι το ροτέισον που έχουν προαναγγείλει οι γηπεδούχοι.

Το κακό για την ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι είναι ότι θα παίξει σε ένα γήπεδο, στο οποίο ο Αγιαξ έχει 8 σερί νίκες, με 24 τέρματα υπέρ και 5 κατά. Πέρα από τις αλλαγές που ενδέχεται να γίνουν, θα απουσιάσουν σίγουρα λόγω τραυματισμού δύο βασικοί ποδοσφαιριστές, ο Γιούνες και ο Ζίγετς.

Για τους «πράσινους» εκτός αποστολής έμειναν οι Λέτο και Εμποκού ενώ θέμα υπάρχει και με τον Μάρκους Μπεργκ. Συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή όμως παραμένει άγνωστο αν και πόσο θα αγωνιστεί και φυσικά αν θα ξεκινήσει στην κορυφή, δίπλα στον Ιμπάρμπο.

Αρνητικό για τον Παναθηναϊκό, η αγωνιστική απραξία λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος.

 

Δείτε τις καλύτερες αποδόσεις για τον αγώνα Αγιαξ –Παναθηναϊκός εδώ.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση