GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν παίζει με Βοσνία ο Ταχτσίδης - Ποιος κλήθηκε στη θέση του

Οριστικά απών από τον αγώνα της Κυριακής με τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη θα είναι ο Παναγιώτης Ταχτσίδης, λόγω του τραυματισμού που αποκόμισε σ...


Οριστικά απών από τον αγώνα της Κυριακής με τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη θα είναι ο Παναγιώτης Ταχτσίδης, λόγω του τραυματισμού που αποκόμισε στον χθεσινό φιλικό με τη Λευκορωσία. Ο ποδοσφαιριστής της Κάλιαρι χτύπησε στη διάρκεια της αναμέτρησης και αποχώρησε χωλαίνοντας από το γήπεδο. Στη θέση του ο Μίχαελ Σκίμπε κάλεσε τον Μανώλη Σιώπη του Πανιωνίου, που κάνει μια εξαιρετική σεζόν.
Επίσης, ο Γερμανός εκλέκτορας απηύθυνε κλήση και στον Γιώργο Κουτρουμπή του Παναθηναϊκού, προκειμένου να έχει μία επιπλέον λύση στην άμυνα, απέναντι σε έναν αντίπαλο που διαθέτει στην επίθεσή του αρκετούς υψηλόσωμους παίκτες.
Οι δύο ποδοσφαιριστές κλήθηκαν για πρώτη φορά στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.
«Ένα όνειρο ζωής γίνεται πραγματικότητα. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που, μετά τη φανέλα της Εθνικής Ελπίδων, θα έχω την τεράστια τιμή να φορέσω και αυτή της Εθνικής ομάδας των Ανδρών. Θέλω να ευχαριστήσω τον ομοσπονδιακό προπονητή κ. Σκίμπε και τους συνεργάτες του, καθώς και τον σύλλογό μου τον Πανιώνιο που μου έχει δώσει την ευκαιρία να αγωνίζομαι σε υψηλό επίπεδο», τόνισε ο αμυντικός μέσος των «κυανέρυθρων».
Από την πλευρά του, ο στόπερ του Παναθηναϊκού επισήμανε ότι «είναι όνειρο κάθε παίκτη να παίξει στην Εθνική και είμαι πολύ χαρούμενος για την κλήση μου, η οποία ήταν ξαφνική, αλλά με την παρουσία μου θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της, όπως μπορώ, πρώτος εκ των οποίων είναι να νικήσουμε στον αγώνα της Κυριακής με τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη. Εύχομαι περαστικά σε όσα παιδιά είναι τραυματίες και δεν ήρθαν ή αποχώρησαν και θέλω να δικαιώσω όσους με εμπιστεύθηκαν και με κάλεσαν».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση