GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κύματα ύψους δύο μέτρων χτύπησαν την ανατολική ακτή της Νέας Ζηλανδίας – Νέες ΦΩΤΟ

Οι αναφορές για ζημιές από το τσουνάμι που χτύπησε τη Νέα Ζήλανδία μετά τον ισχυρό σεισμό 7,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, ολοένα και αυξά...


Οι αναφορές για ζημιές από το τσουνάμι που χτύπησε τη Νέα Ζήλανδία μετά τον ισχυρό σεισμό 7,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, ολοένα και αυξάνουν.

Πιο συγκεκριμένα, υπάρχουν αναφορές στα μέσα της Νέας Ζηλανδίας για κύματα ύψους 2 μέτρων που χτυπούν την Καϊκούρα, με την πολιτική προστασία να προειδοποιεί για ακόμα μεγαλύτερα κύματα στην ανατολική ακτή και στα δύο νησιά. Παράλληλα, συμβουλεύουν τους κατοίκους που ζουν χε περιοχές χαμηλού ύψους να μεταβούν σε μεγαλύτερο υψόμετρο.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν αναφορές για νεκρούς, ωστόσο ένας άνδρας τραυματίστηκε όταν το αυτοκίνητό του αναποδογύρισε, καθώς χτύπησε σε ένα κομμάτι δρόμου που υποχώρησε από τον σεισμό. Το περιστατικό συνέβη περίπου 20 χιλιόμετρα μακριά από το Σεβιό.

Δείτε τις φωτογραφέις:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση