GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φαν του Λέοναρντ Κοέν μαζεύτηκαν και τραγουδούν έξω από το σπίτι του

Οπαδοί του Λέοναρντ Κοέν έχουν συγκεντρωθεί στο σπίτι του στο Μόντρεαλ για να θρηνήσουν το θάνατο του θρυλικού τραγουδιστή, ο οποίος ...


Οπαδοί του Λέοναρντ Κοέν έχουν συγκεντρωθεί στο σπίτι του στο Μόντρεαλ για να θρηνήσουν το θάνατο του θρυλικού τραγουδιστή, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στα 82 του χρόνια.

Η είδηση του θανάτου του αείμνηστου μουσικού και ποιητή επιβεβαιώθηκε μέσω της επίσημης σελίδας του στο Facebook. (Διαβάστε ΕΔΩ)

Οι φαν του άναψαν κεριά και εναπόθεσαν μερικά λουλούδια, καθώς και ένα καπέλο, σαν αυτό που αγαπούσε να φορά, στα πέτρινα σκαλοπάτια του σπιτιού του.

Στο φανάρι του δρόμου μια αφίσα αποδείκνυε την αγάπη που είχε η πρωτεύουσα του Κεμπέκ για το είδωλό της που γεννήθηκε πριν 82 χρόνια σε ένα δυτικό προάστιο της πόλης.

Άνθρωποι από διάφορες γενιές απέτισαν φόρο τιμής στον τραγουδοποιό, με την ησυχία να σπάει μόνο από τον ήχο γνωστών του τραγουδιών, όπως το "Suzanne", το "So long, Marianne" ή το "Seems so long ago, Nancy" που ακούγονταν από τα κινητά τηλέφωνα.

Στην πόρτα της εισόδου του σπιτιού είχε αναρτηθεί ένα σκοινί με τους στίχους του τραγουδιού "Hallelujah", ίσως μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του που κυκλοφόρησε το 1984.

Στην γενέτειρα του Κοέν του Μόντρεαλ ο δήμαρχος Ντενί Κοντέρ ανακοίνωσε ότι σήμερα οι σημαίες στην πόλη θα κυματίζουν μεσίστιες προς τιμήν του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση