GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξεκίνησε από τη Συγγρού ο αποκλεισμός της Αθήνας λόγω Ομπάμα

Eφαρμόζονται σταδιακά μέτρα της Αστυνομίας για την επίσκεψη του Αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα. Τουλάχιστον 5.000 αστυνομικοί, αλλά...


Eφαρμόζονται σταδιακά μέτρα της Αστυνομίας για την επίσκεψη του Αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα.
Τουλάχιστον 5.000 αστυνομικοί, αλλά και 500 πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών και ελεύθεροι σκοπευτές θα βρίσκονται ακροβολισμένοι σε ταράτσες καίριων σημείων της πρωτεύουσας για την ασφάλεια του Προέδρου.
Οι δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και οπουδήποτε μετακινείται ο Πρόεδρος Ομπάμα, θα κλείνουν και θα ελέγχονται, αν και ακόμη δεν έχουν ανακοινωθεί τα μέτρα.
Ο Μπαράκ Ομπάμα κατά πληροφορίες θα καταλύσει στον Αστέρα της Βουλιαγμένης όπου ήδη υπάρχει έντονη αστυνομική παρουσία.
Μέλη της αποστολής του Αμερικανού Προέδρου θα μείνουν σε κεντρικό ξενοδοχείο στη λεωφόρο Συγγρού, όπου ήδη απαγορεύεται η στάθμευση. Όπως ενημερώνονται οι οδηγοί απαγορεύεται η στάθμευση για τρία 24ωρα από σήμερα έως και την 16η Νοεμβρίου γύρω από το Intercontinental, και στη Συγγρού και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
Η Αθήνα για το διήμερο 15-16 θα είναι μια πόλη-φρούριο για την προστασία του Αμερικανού προέδρου. Μάλιστα ήδη στον Αστέρα υπάρχουν εκατοντάδες αστυνομικοί για τη φύλαξη του χώρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση