GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θετική η ρωσική διπλωματία απέναντι στην εκλογή Τραμπ

Με θετικό μάτι βλέπει η ρωσική διπλωματία την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ στην προεδρία των ΗΠΑ. Ήδη από χθες ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ...


Με θετικό μάτι βλέπει η ρωσική διπλωματία την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ στην προεδρία των ΗΠΑ. Ήδη από χθες ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν έστειλε μήνυμα συνεργασίας στο νεοεκλεγέντα Αμερικανό πρόεδρο.
Σήμερα η εκπρόσωπος του Σεργκέι Λαβρόφ και του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα, δήλωσε πως η Μόσχα είναι έτοιμη να εργαστεί για τη βελτίωση των διμερών σχέσεων με τις Ηνωμένες Πολιτείες μετά τη νίκη του Ντόναλντ Τραμπ στις προεδρικές εκλογές.
Μιλώντας κατά την τακτική εβδομαδιαία ενημέρωση των δημοσιογράφων, η Ζαχάροβα δήλωσε πως είναι πρόωρο να περιμένει κανείς πιο συγκεκριμένα βήματα για τη βελτίωση των σχέσεων με τις ΗΠΑ καθώς ο Τραμπ δεν έχει ακόμη σχηματίσει την ομάδα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση