GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θύμα της μαφίας με τις Φεράρι και ο Τσαρτσαρής

Θύμα της μαφίας των Ρομά έπεσε και ο πρώην μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού Κώστας Τσαρτσαρής , ο οποίος πλέον ασχολείται με τις ακαδη...


Θύμα της μαφίας των Ρομά έπεσε και ο πρώην μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού Κώστας Τσαρτσαρής , ο οποίος πλέον ασχολείται με τις ακαδημίες της ομάδας.
Όταν οι κακοποιοί πραγματοποίησαν τη διάρρηξη στο σπίτι του, έφυγαν με έναν μικρό θησαυρό, καθώς άρπαξαν δεκάδες χιλιάδες ευρώ και κοσμήματα ιδιαίτερα μεγάλης αξίας. Όπως και στην περίπτωση της διάρρηξης, στο σπίτι της γνωστής τηλεπαρουσιάστριας, η διάρρηξη στην κατοικία του αθλητή δεν ανακοινώθηκε επίσημα από την ΕΛ.ΑΣ στο πλαίσιο των ερευνών που βρίσκονταν σε εξέλιξη για την εξάρθρωση της σπείρας.
Πάντως, από τις λεπτομέρειες που έγιναν γνωστές, φαίνεται ότι τα μέλη της συμμορίας των «Gispy Kings» είχαν εντοπίσει το σπίτι του στη Νέα Ερυθραία από πληροφορίες που τους είχε δώσει ο «αόρατος» πληροφοριοδότης τους με το προσωνύμιο «Έλληνας», ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά την κοσμική Αθήνα.
ΠΗΓΗ: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση