GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η υπομονή του κόσμου εξαντλείται…

του Γιάννη Κανελλάκη ● To πρόβλημα της εγκληματικότητας στη χώρα μας, δυστυχώς, παίρνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Κύριε πρωθυπουργέ σας ...

του Γιάννη Κανελλάκη

● To πρόβλημα της εγκληματικότητας στη χώρα μας, δυστυχώς, παίρνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Κύριε πρωθυπουργέ σας συμβουλεύω, ως καλός σου φίλος, να ασχοληθείς προσωπικά με το θέμα αυτό κι να δώσεις κάποια λύση.
Χιλιάδες συμπολίτες μας ζουν ένα καθημερινό μαρτύριο στα σπίτια τους και όχι μόνο, με ληστές, διαρρήχτες και άλλες «αδέσποτες» συμμορίες που κυκλοφορούν ελεύθεροι ανάμεσά μας !!!

● Κύριε πρωθυπουργέ, οι πολιτικοί, οι δημοσιογράφοι, οι μεγαλοεπιχειρηματίες και διάφορες άλλες κατηγορίες ζουν με ασφάλεια γιατί έχουν τον τρόπο και το μέσο να έχουν ασφάλεια ! Φυσικά, αυτό δεν ισχύει για όλους. Οι υπόλοιποι συμπολίτες μας ζουν στο έλεος του Θεού! Θα παρακολουθείτε κάθε βράδυ τι περιγράφουν στα Μίντια, για τα βασανιστήριά τους, από ληστές, ιδιαίτερα ηλικιωμένοι άνθρωποι. Τους ακούς και πιάνετε η ψυχή σου !!! Θα θέλατε κ. πρωθυπουργέ, στη θέση αυτών των ανθρώπων, να ήταν κάποιοι δικοί σας ; Σαφώς όχι !!! Γι αυτό, λοιπόν, φροντίστε και για την στοιχειώδη ( λέω εγώ) ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών. Αν δεν το κάνετε κ. Τσίπρα, να είστε σίγουροι όλοι σας, ότι σύντομα η χώρα μας και ιδιαίτερα η Αθήνα, θα γίνει μια πραγματική ζούγκλα! Σας ευχαριστώ ! Συγνώμη για την ενόχληση!
● Ομορφα κι ωραία είναι να ασχολούμαστε με κάθε Σκουρλέτη και λοιπές ψευτοαριστερίστικες φάτσες, αλλά τα προβλήματα των Ελλήνων πολιτών είναι άλλα. Και το πιο μεγάλο είναι το οικονομικό. Ως πότε θα αφανίζονται οι συντάξεις ; Έτσι κυβερνούν οι αριστερές κυβερνήσεις ; Να φορολογούν με 45% τους αγρότες- ελαιοπαραγωγούς ;
● Που βρίσκονται οι λίστες Λαγκάρντ και ένα σωρό άλλες με τους φοροφυγάδες και απατεώνες που λήστεψαν τον ελληνικό λαό; Και καλά οι δεξιές κυβερνήσεις, συν το ΠΑΣΟΚ, τις δημιούργησαν, οι αριστεροί τι κάνουν; Καπιταλιστοκρατούνται κι αυτοί ; Γλυκιά η εξουσία και το χρήμα, έ;
● Πάνω από 200 χιλ. σπίτια πωλούνται σε όλη την χώρα. Αυξήθηκαν κατά 25% από πέρυσι, λόγω ΕΝΦΙΑ και άλλων οικονομικών μέτρων. Αν κάποιοι τα απόκτησαν με μαύρο χρήμα και απάτες καλά να πάθουν, αν όμως κάποιοι απόκτησαν την ακίνητη περιουσία τους με ιδρώτα, κόπους και στέρηση είναι έγκλημα να τη χάσουν !
● Η Ν.Δ. απέκτησε (και φανερά πλέον ), ένα διχαστικό, για το κόμμα, τύπο που ακούει στο όνομα Γεωργιάδης. Σύντροφε…. Μητσοτάκη, το κατάλαβες επιτέλους, έστω και αργά ;;;
● Ζωή, δεν σου ταιριάζει αυτό το επίπεδο αντιπολίτευσης. Μην αφήνεις περιθώρια να σε υποβαθμίζουν και ως πολιτικό, αλλά και ως ιστορικό όνομα !
● Αλλά και ο καλός μου φίλος Πάγκαλος, τι έπαθε και νεοδημοκρατίζει ; Θόδωρε, από πότε σε … εμπνέει ο Μητσοτάκης και η Δεξιά ; Έτσι και σηκωνόταν για μια ώρα ο αείμνηστος ηγέτης Αντρέας , τι θα κάνατε ; Τις κότες ; Μάλλον τις ….πάπιες !
● Έρχεται ο Αμερικάνος πρόεδρος Ομπάμα… Η θα «διώξουμε» όλοι μαζί το χρέος ή θα πάμε αργά ή γρήγορα, όλοι μαζί για φούντο, αντάμα….
● Τηλεφώνημα αναγνώστη της στήλης : «Σαν πολύ δεν χαϊδεύουμε τους πρόσφυγες στη χώρα μας ; Στο τέλος θα μας απειλούν και στα σπίτια μας… Έλεος, πια !» Δεκτό κάθε σχόλιο.
● Κουμουτσάκος και Τζιτζικώστας ( στελέχη της Ν.Δ.), ζήτησαν από τον Κυριάκο Μητσοτάκη την άμεση αποπομπή από το κόμμα , του Άδωνη Γεωργιάδη. Αυτός απειλεί ότι αν τον διαγράψουν θα ιδρύσει δικό του κόμμα… Νεοδημοκράτες, όμως, του απαντούν ότι θα σέρνεται μια ζωή ως «ο πιο επικίνδυνος αποστάτης και καιροσκόπος». Και λίγα του καταλόγισαν…. Μπορεί να τον σώσει ο Μυταράκης, με τσίχλες Χίου…. σαν αυτές που μασάει ο ίδιος …
● Τηλεφωνήματα αναγνωστών της στήλης : «Να πείτε στα παπαγαλάκια των ραδιοφωνικών σταθμών Βήμα F.M. και Σκάϊ, που κάνουν πρωινές εκπομπές, να είναι «δημοσιογράφοι όταν εκπέμπουν και όχι φερέφωνα ης Δεξιάς. Ο Τσίπρας δεν πέφτει όσο και να θέλουν κάποιοι, να εκφράζουν τον πόθο των αφεντικών τους. Είμαστε με τον Τσίπρα…» Κάθε σχόλια, απάντηση, ανταπάντηση και κριτική, δεκτά….
● Έκανε, λέει, πατίνι σε δρόμους της Ν. Υόρκης, η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη. Εύχομαι και ελπίζω να μην κάνει πατίνι και τη ζωή του Κούλη, γιατί τον βλέπω να αποκτάει περισσότερο τικ από τον πατέρα του και μετά όχι πρωθυπουργός δεν θα μπορεί να γίνει, αλλά ούτε και …αρχιδιάκονος.
Είναι ντροπή για υπουργούς αριστερής κυβέρνησης να λένε, ενόψει ανασχηματισμού, ότι δεν φεύγουν από τα υπουργεία τους. Αν ήμουν Τσίπρας, θα τους πέταγα με κλωτσιές έξω από τα γραφεία τους! Αίσχος και πάλι αίσχος !!! Τέτοιους τύπους ο λαός οφείλει να τους φτύνει όπου και αν τους συναντάει… Εσύ, βρε Μαριλίζα γιατί πας γερεύοντας να μπεις στου Σύριζα την Κορνίζα…; Καλή τύχη…Τις αγορεύει… βούλεται…
● «Ποια είναι η διαφορά με την 28η Οκτώβρη 1940 και την 28η Οκτώβρη 2016; Το έπος της 28ης Οκτώβρη 1940 έγινε μετά το ΟΧΙ του Ιωάννη Μεταξά στους Ιταλούς και η παρέλαση της 28ης Οκτώβρη 2016 οργανώνεται και πραγματοποιείται από αριστερή κυβέρνηση…. Είπατε κάτι ;». Τα παραπάνω ειπώθηκαν από συμπολίτες μας σε σχετική συζήτηση σε πορεία… Το καταγράφουμε και περιμένουμε την όποια παρέμβασή σας….
● Τα ιστορικά ντοκιμαντέρ που κάνουμε στη Κρήτη, σχετικά με την γερμανική κατοχή, είναι τόσο επίκαιρα όσο ποτέ. Τώρα που έρχεται και ο Ομπάμα είναι ευκαιρία να γίνει μια συζήτηση για τις γερμανικές αποζημιώσεις. Εμείς, πάντως, με τον Μανώλη Παντινάκη, θα δώσουμε στον Αμερικάνο πρόεδρο το πρώτο ντοκιμαντέρ που κάναμε στη Καλή Συκιά, νότιο Ρέθυμνο με τίτλο : «Πυρπόληση Γυναικών από γερμανούς ναζί ….» Ελπίζουμε ότι θα αξιολογηθεί δεόντως…. Πρόκειται περί ντοκουμέντου….
● Επίσκεψη Κόκαλη στο σπίτι Ψυχάρη ; Είχαν και γάτες ;
● Ο Μητσοτάκης ακύρωσε την επίσκεψή του στο Άγιο Ορός… Κρίμα ! Είχε μια πιθανότητα να γίνει πρωθυπουργός με εξαπτέρυγα….
● Άρχισε η …. οπαδορροή στη Ν.Δ. και η διάσπαση είναι προ των πυλών. Ο Κυρ. Μητσοτάκης προσπαθεί να συγκρατήσει τους αντιρρησίες «μετά τις αηδίες και γελοιότητες» του Άδωνη Γεωργιάδη και όχι μόνο. Θα τα καταφέρει ; Προβλέπω ότι θα θέσουν θέμα αρχηγού στη Ν.Δ. ώστε να προλάβουν την διάλυσή της. Γιατί ρε παιδιά ; Ο Κυριάκος δεν σας κάνει τώρα ;
● Και μετά την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για την «αντισυνταγματικότητα του νόμου για τις τηλεοπτικές άδειες» το σύνθημα είναι : «Δεν κυβερνάνε οι δικαστές ούτε κανένας θεσμός, κυβερνάει μόνο ο λαός». Αυτά γι αυτούς που θέλουν ανατροπή της κυβέρνησης. Δηλαδή, οι διαπλεκόμενοι !
● Κάτω οι νταβατζήδες και αεριτζήδες των Μίντια ! Αρκετά! Για δεκαετίες τους χάιδευαν και τους τάιζαν με εκατομμύρια οι δεξιοπασόκοι !. Και τώρα έγιναν και υπερασπιστές τους… Α, ρε, κάψιμο που θέλουν τα μαγαζάκια τους ….
● Ας γίνει σαφές ότι το Συμβούλιο της Επικρατείας δεν έχει κανένα δικαίωμα να καταργεί νόμους. Μπορεί όμως να ακυρώνει νόμους για διάφορα θέματα και να κηρύσσει το νόμο «αντισυνταγματικό» γιατί έτσι…γουστάρει !!! Υπάρχει όμως η κυβέρνηση, που αντιστέκεται με άλλο νόμο και με την βούληση του ελληνικού λαού, ώσπου να γίνουν και πάλι εκλογές… Που σημαίνει ότι άλλοι κυβερνάνε με την βούληση του λαού και την λαϊκή ετυμηγορία και άλλοι δικάζουν μια υπόθεση παρά τη λαϊκή… διαφωνία!. Η δύναμη είναι οι κάλπες….
● Αυτά που είπε η κ. Γεροβασίλη ότι αυτά τα λεφτά τα οποία θα πήγαιναν για σχολεία, νοσοκομεία και διάφορα άλλα, επιστρέφουν τώρα ( μετά την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας ), στους πλουτοκράτορες, ήταν άτοπα. Και ήταν άτοπα γιατί δεν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο. Να θυμίσω στην κυρία Γεροβασίλη ότι, αν θέλει η κυβέρνηση να εξασφαλίσει χρήματα για σχολεία, νοσοκομεία και άλλα παρόμοια, θα μπορούσε να τα βρει και πολύ περισσότερα από τις λίστες Λαγκάρντ και τους μεγαλοφοροφυγάδες… τους οποίους και χαϊδεύουν !
● Τηλεφώνημα αναγνώστη : «Να πείτε στον Πάγκαλο, μωραίνει Κύριος…». Δηλαδή ; Τι εννοείτε με αυτό ρε παιδιά ;
● Άκουσον, άκουσον : Ιδιοκτήτες πεντάστερων ξενοδοχείων έκρυβαν εκατομμύρια ευρώ στη καλοκαιρινή περίοδο. Δηλαδή, δεν πλήρωναν Φ.Π.Α. Για παράδειγμα, ιδιοκτήτης πεντάστερου ξενοδοχείου, που σύμφωνα με τους ελέγχους, τα έσοδα του ήταν δεκάδες εκατομμύρια δήλωνε ότι είχε 200 (!!!) ευρώ είσπραξη το μήνα !!! Κύριε πρωθυπουργέ αυτοί οι απατεώνες μεγατόνων είναι ακόμη εκτός Κορυδαλλού ;
● Κι εσένα θα σε περιποιηθώ αντισυνταγματικά, και φιλολογικά.!
● Καιρός : Φωνή λαού ! « ΟΧΙ στη Χούντα των δικαστών!».

2 σχόλια

  1. Γιατί ο ΣΚΑΙ πλήρωσε την άδεια του τόσο χαμηλά 43,6 εκατ. ευρώ. σε σχέση με τους άλλους Βαγγέλη Μαρινάκη έναντι 73,9 εκατ. ευρώ, τον Θοδωρή Κυριακού του ΑΝΤ1 έναντι 75,9 εκατ. ευρώ, τον Χρήστο Καλογρίτσα με 52,6 εκατ. ευρώ?
    Διότι ο στόχος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ο ΣΚΑΙ και η ΜΕΓΆΛΗ απήχηση των πολιτικών - ενημερωτικών του εκπομπών εκεί ήθελε να βάλει χέρι…..
    Διότι έτσι πουλήθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ και όποιος έχει μάτια και αυτιά ανοικτά μπορεί άνετα να το διαπιστώσει ακριβέστατα.
    Πλέον ΟΛΕΣ οι πολιτικές – ενημερωτικές εκπομπές του ΣΚΑΙ πρωί μεσημέρι βράδυ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ειδήσεις, μαγκαζίνο κλπ αποπνέουν άρωμα ΣΥΡΙΖΑ αλλά τόσο αηδιαστικά που είναι να λυπάσαι τους παρουσιαστές ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ!!! Αλλά και ντροπή τους που ένας αρκετά και κατά κάθε καλόπιστο πολίτη ανεξάρτητος προς όλους σταθμός, και με την δική τους συνεισφορά, κατάντησε φερέφωνο του ΣΥΡΙΖΑ και αυτοί μένουν εκεί και δεν τα βροοντούν κάτω και να φύγουν!!!!
    ΤΟΣΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ!!!
    ( Σπύρος Καλογήρου, είναι πολλά τα λεφτά Άρη…)
    ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!!!
    Μερικές φορές τους επιβλέπει και γκαουλάιτερ από την Αυγή……

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι να κάνει και ο Τσίπρας και ο κάθε Τσίπρας !!!!!! Η κατάσταση είναι ΣΚΑΤΆ..

    Να τα πούμε μέχρι να τα βρούμε;;; Οι φασίστες φωνάζουν ότι οι ξένοι θα μας πάρουν της δουλειές παντού σε όλο τον πλανήτη....Μα μας της πήραν πως θα ανταγωνιστούμε τον κομουνιστή εργάτη,την παιδική εργασία της Κίνας, Ινδίας, Πακιστάν, Μπαχρέιν κ.τ.λ που εργάζονται 16--17 ώρες για της πολυεθνικές αγορές της δύσης με 2 δολάρια την ήμερα;; χωρίς ασφάλεια, χωρίς σύνταξη, χωρίς ιατρική περιθάλψει κ.τ.λ !!!!..

    Άκουγα τον Ομπάμα και μας έλεγε για ανοιχτές αγορές, ελευθερία κυκλοφορίας τον νομίμων χρημάτων, μας είπε 1.000 φορές την λέξη => Παγκοσμιοποίηση ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΆ ΌΛΑ ...Σαν να μας ΈΛΕΓΕ το καλύτερο ΨΆΡΙ είναι ΤΟ ΖΥΓΟΎΡΙ...Αν κέρδιζε ένας μας στο Τζόκερ 10.000.000 εκατομμύρια ευρώ και τα έβγαζε σε χώρα όπως την Γερμανία ΝΌΜΙΜΑ....ΠΩΣ ΣΤΟ ΔΙΆΟΛΟ ΘΑ ΑΝΕΒΕΊ ΤΟ ΚΏΛΟ ΑΕΠ ΜΑΣ;;

    Και έχω και τον Μητσοτάκη να λέει ανάπτυξη και τρίχες κατσαρές ..ΠΩΣ ΡΕ;; με 2 ευρώ μεροκάματο την ημέρα;; Κλαίνε στο ΣΚΑΙ τα καλόπαιδα για την βαριά φορολογία ΆΛΛΑ κλαίει τα Σαββατοκύριακα ο Αυτιά για την μύωση συντάξεων!!!!και η πίτα ολόκληρη και ο σκύλος χορτάτος?????άντε να μηηηηηηη ...

    ΛΈΝΕ οι ΠΑΣΟΚΟΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ότι μείωσαν το ΦΠΑ στην εστίαση στο 13% μέγα κατόρθωμα ΕΕΕΕ;;; χέστηκε ο κόσμος ρε για αυτούς που ΈΧΟΥΝ και πάνε και τα χαλάνε έξω ..ΓΙΑΤΊ ΡΕ ΜΑΙΜΟΥΝΙΑ δεν μειώσατε τον ΦΠΑ ΣΤΑ ΣΟΎΠΕΡ ΜΆΡΚΕΤ;;...

    Σε αυτές της δύσκολες καταστάσεις ΜΌΝΟ ο παγκόσμιος δασμός σώζει της ΕΛΙΤ από τον πόλεμο..Υπαρχή η τεχνογνωσία να μπει παγκόσμιος δασμός το θέμα είναι ποιοι έχουν τα ΌΠΛΑ να τον επιβάλουν!! Εμείς ΌΧΙ δεν τα έχουμε ΜΌΝΟ ανταρτοπόλεμο μπορούμε να τους κάνουμε..

    Και είμαστε τυχεροί που οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ είναι μαλάκες, διότι αν ΕΊΧΑΝ ΈΝΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΈΛΕΓΕ ΚΑΛΆ τώρα θα είχαν 60% και θα γινόταν ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ μεταξύ μας...

    Η Αγγλία ΜΌΝΟ μπορεί να σταματήσει την Γερμανία.. Η Αμερική δυστυχώς--ευτυχώς θα δείξει?? ίσως να αρχίσουν τα καουμπόικα έργα μεταξύ τους με πρόεδρο τον Ντόναλντ Τράμπ...

    Ο Τσίπρας είναι τελειωμένος,είχε ποντάρει όλα του τα [λεφτά] στο δίδυμο Χίλαρι Κλίντον---Μπαράκ Ομπάμα [τον έβλεπα χθες στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και ήταν σαν κλαμένο αιδοίο] και ας λένε τα ΜΜΕ μαλακίες...

    Δεν έχει κανένα σύμμαχο ο Τσίπρας ,ο Πούτιν τον Έκλασε.. Ο Τράμπ ΞΈΡΕΙ ότι τον έχει γραμμένο από τώρα...Ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ξέρει ότι θα του πει να πάει να γαμηθεί μεθαύριο... Ο ΛΑΟΣ τον έχει καρά-χεσμένο ..Η ΜΟΝΑΔΙΚΉ του σωτηρία πια είναι να αντέξει και όπου γίνονται εκλογές στην Ευρώπη να της χάνουν οι σύμμαχοι της Γερμανίας ΚΑΙ ΝΑ ΚΆΝΕΙ ΜΙΑ ΚΑΛΉ ΤΟΎΜΠΑ να πάει με τους ΑΛΛΟΥΣ και με τον ΛΑΌ ΤΟΥ...

    Υ.Γ..Άσε που είμαι στεναχωρημένος βγήκα χθες και ήπια έναν καφέ και ο σερβιτόρος δεν είχε κανένα πτυχίο, κανένα μεταπτυχιακό ρε που καταντήσαμε δε έχουμε σωτηρία !!!![γελια]
    Το καλύτερο ΨΆΡΙ είναι ΤΟ ΖΥΓΟΎΡΙ..

    Uros

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση