GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ερντογάν: Η Γερμανία υποθάλπει την τρομοκρατία

Ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επιτέθηκε στην Καγκελάριο της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ λέγοντας ότι «η Γερμανία υποθάλπει...


Ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επιτέθηκε στην Καγκελάριο της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ λέγοντας ότι «η Γερμανία υποθάλπει την τρομοκρατία».
«Μας δίνουν συμβολές. Αλλά εμείς είμαστε αυτοί που ανησυχούμε για τη στάση σας. Βοηθάτε την τρομοκρατία. Δεν έχουμε προσδοκίες από εσάς, αλλά η Ιστορία θα σας θυμάται για το ότι δώσατε καταφύγιο στην τρομοκρατία» σημείωσε ο Ερντογάν.
Ο Τούρκος Πρόεδρος κατήγγειλε ότι η Γερμανία επί χρόνια φιλοξενεί τρομοκράτες, όπως μέλη του κουρδικού PKK και του DHKP-C, προσθέτοντας ότι πλέον έχει μετατραπεί σε χώρο συγκέντρωσης υποστηρικτών του Γκιουλέν.
«Η Γερμανία έχει γίνει καταφύγιο των τρομοκρατών. Γίνονται ρατσιστικές επιθέσεις εναντίον Τούρκων στη Γερμανία. Είναι απαράδεκτο το γεγονός ότι η Γερμανία προστατεύει τους τρομοκράτες» τόνισε ο Ερντογάν και πρόσθεσε «εάν η Γερμανία αμφιβάλει ότι η οργάνωση Γκιουλέν είναι τρομοκρατική ομάδα, τους προσκαλώ να επισκεφτούν την τουρκική Βουλή και το κτίριο των ειδικών δυνάμεων που βομβαρδίστηκαν κατά την απόπειρα πραξικοπήματος».
Η επίθεση Ερντογάν έρχεται μία ημέρα μετά την κριτική που άσκησε η Μέρκελ για το νέο κύμα συλλήψεων δημοσιογράφων στην Τουρκία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση