GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπέντο: Ήρθαμε στην Αστάνα για τη νίκη

Τη νίκη θα επιδιώξει αύριο ο Ολυμπιακός απέναντι στην Αστάνα, για την 4η αγωνιστική του Europa League, παρά τις απουσίες βασικών παικτώ...


Τη νίκη θα επιδιώξει αύριο ο Ολυμπιακός απέναντι στην Αστάνα, για την 4η αγωνιστική του Europa League, παρά τις απουσίες βασικών παικτών και παρά το ότι αμέσως μετά ακολουθεί το μεγάλο κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, γεγονός που θα μπορούσε να κάνει πιο επιφυλακτική την ομάδα στην αυριανή αναμέτρηση. Αυτό ξεκαθάρισε ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Πάουλο Μπέντο, κατά τη διάρκεια της σημερινής συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στην πρωτεύουσα του Καζακστάν, όπου βρίσκεται η αποστολή.
«Η σκέψη μου γι' αυτό το παιχνίδι είναι να νικήσουμε. Σε αυτό στοχεύουμε, όπως και κάνουμε σε όλα τα παιχνίδια. Ποτέ μία νίκη δεν έρχεται εύκολα. Στο πρώτο ματς κάναμε εύκολα τα πράγματα, γιατί είχαμε υψηλού επιπέδου απόδοση. Είμαστε προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι με σοβαρότητα, γιατί ο αντίπαλός μας έχει την τελευταία ευκαιρία να μπει στη μάχη για την πρόκριση. Εμείς όμως θέλουμε τη νίκη για να φτάσουμε πιο κοντά στον στόχο μας, που είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση» τόνισε αρχικά ο Μπέντο και αμέσως μετά αναφέρθηκε στο ότι η Αστάνα δεν έχασε στο γήπεδό της από ομάδες όπως η Μπενφίκα και η Ατλέτικο Μαδρίτης:
«Γνωρίζουμε τα αποτελέσματα που έχει φέρει, ξέρουμε ότι δεν έχει ηττηθεί και γνωρίζουμε τις νίκες που έχει σε διεθνές επίπεδο. Αυτός είναι ένας λόγος για να είμαστε ακόμα πιο προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι μέσα στο γήπεδο. Αυτό είναι ένα έξτρα κίνητρο για εμάς, για να είμαστε η πρώτη ομάδα σε ευρωπαϊκό επίπεδο που θα καταφέρει να νικήσει σε αυτή τη δυνατή έδρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση