GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νικητής ο Χάμιλτον στο επεισοδιακό γκραν πρι της Βραζιλίας

Ο Λούις Χάμιλτον ήταν ο νικητής του επεισοδιακού γκραν πρι της Βραζιλίας, που στιγματίστηκε από ατυχήματα και διακοπές, όμως ο ομόστα...


Ο Λούις Χάμιλτον ήταν ο νικητής του επεισοδιακού γκραν πρι της Βραζιλίας, που στιγματίστηκε από ατυχήματα και διακοπές, όμως ο ομόσταυλός του στη Mercedes Νίκο Ρόσμπεργκ είναι αυτός που κρατά στα χέρια του την τύχη και των δύο, αφού με τη δεύτερη θέση που κατέκτησε στη Βραζιλία, αν ο Γερμανός πιλότος τερματίσει τουλάχιστον τρίτος στο γκραν πρι του Άμπου Ντάμπι, θα αναδειχθεί αυτός πρωταθλητής της Formula 1.

Ο Χάμιλτον ξεκίνησε από την pole position και κατάφερε να διατηρήσει την πρωτοπορία παρά τον... χαμό που γινόταν στο σιρκουί, με τη δυνατή βροχή να προκαλεί πολλά ατυχήματα – μάλιστα, το ατύχημα του Κίμι Ράικονεν στον 21ο γύρο προκάλεσε σοκ, αφού το μονοθέσιο του Φινλανδού πιλότου στριφογύρισε, έπεσε στον τοίχο και διέσχισε κάθετα την πίστα, χωρίς ευτυχώς να προκαλέσει και άλλο ατύχημα. Συγκίνηση προκάλεσε εξάλλου ο Φελίπε Μάσα, καθώς ο Βραζιλιάνος οδηγός στον προτελευταίο αγώνα της καριέρας του, και τελευταίο στο “σπίτι του”, εγκατέλειψε στον 49ο γύρο και ξέσπασε σε κλάματα.

Τρίτος τερμάτισε ο Ολλανδός Μαξ Φερστάπεν της Red Bull και τέταρτος ο Σέρχιο Πέρεθ της Force India, ενώ την πρώτη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Σεμπάστιαν Φέτελ (Ferrari), Κάρλος Σάινθ (Toro Rosso), Νίκο Χούλκενμπεργκ (Force India), Ντανιέλ Ρικιάρντο (Red Bull), Φελίπε Νασρ (Sauber), Φερνάντο Αλόνσο (McLaren).

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση