GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ώρα μεταγραφικών στην ΑΕΚ

Η ανάγκη ενίσχυσης της ΑΕΚ «φωνάζει». Οι ελλείψεις σε αρκετές κομβικές θέσεις του ρόστερ είναι εμφανείς και παρότι ο στόχος του πρωτα...


Η ανάγκη ενίσχυσης της ΑΕΚ «φωνάζει». Οι ελλείψεις σε αρκετές κομβικές θέσεις του ρόστερ είναι εμφανείς και παρότι ο στόχος του πρωταθλήματος φαίνεται να χάνεται πολύ νωρίς, οι «κιτρινόμαυροι» δείχνουν διάθεση να προχωρήσουν σε προσθήκες που θα αλλάξουν το αγωνιστικό τους πρόσωπο. Άλλωστε και οι οπαδοί της ομάδας έστειλαν το μήνυμα στον Δημήτρη Μελισσανίδη το Σάββατο στο γήπεδο. «Κάνε κάτι, ο Μελισσανίδης είσαι! Διώξε όσους δεν κάνουν από την ομάδα», ήταν μερικά από όσα του είπαν στο φινάλε του αγώνα με τον Ατρόμητο. 

Πιθανότατα μέσα στην εβδομάδα ο Ζοσέ Μοράις θα συζητήσει για πρώτη φορά επισταμένως με τους Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς και Άλεξ Ντε Μπαρτόλο για τα μεταγραφικά. Ο Πορτογάλος προπονητής έχει ήδη σχηματίσει άποψη για το ρόστερ και τις ανάγκες του και θα μεταφέρει αυτές τις θέσεις στους αρμόδιους. 

Πέρα από τις θέσεις του κεντρικού μέσου και του σέντερ φορ, ο Μοράις φέρεται να έχει εντοπίσει ένα κενό και στα εξτρέμ, συνεπώς δεν αποκλείεται η ΑΕΚ να κινηθεί για τρεις παίκτες εν όψει του Ιανουαρίου. 

Για την ώρα, πάντως, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ρεπό και επιστρέφουν στα Σπάτα την Τρίτη.

Πηγή: sport-fm.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση