GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μικρή πτώση στο Χρηματιστήριο

Με μικρή πτώση έκλεισαν οι τιμές των μετοχών στη σημερινή συνεδρίαση, με την αγορά να κινείται με οριακές διακυμάνσεις. O Γενικός Δ...


Με μικρή πτώση έκλεισαν οι τιμές των μετοχών στη σημερινή συνεδρίαση, με την αγορά να κινείται με οριακές διακυμάνσεις.

O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 578,17 μονάδες, σημειώνοντας μικρή πτώση 0,29%. Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 36,385 εκατ. ευρώ, ενώ διακινήθηκαν 42.073.052 μετοχές.

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε πτώση σε ποσοστό 0,50%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύθηκε σε ποσοστό 0,54%.

Από τους επιμέρους δείκτες τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν οι δείκτες των Χημικών (+4,28%) και των Πρώτων Υλών (+3,67%), ενώ τις μεγαλύτερες απώλειες σημείωσαν οι δείκτες των Ταξιδιών (-2,02%) και των Υπηρεσιών Κοινής Ωφέλειας (-1,84%).

Σημειώνεται ότι ο MSCI αφαίρεσε από το δείκτη MSCI Small Cap Greece τις μετοχές της Ιντραλότ και της Attica Bank, ενώ δεν υπήρξαν αλλαγές στη σύνθεση του δείκτη MSCI Standard Greece, στον οποίο συμμετέχουν οι μετοχές: ΟΠΑΠ, ΟΤΕ, Εθνική, Πειραιώς, Alpha Bank, Eurobank, Folli Follie, Jumbo και Τιτάν.

Ανοδικά κινήθηκαν 38 μετοχές, 51 πτωτικά και 19 παρέμειναν σταθερές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση