GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Ρουβάς θα ανάψει τα Χριστουγεννιάτικα φώτα στον Βόλο

Ο Σάκης Ρουβάς είναι ο καλλιτέχνης που επιλέχθηκε φέτος για τις εκδηλώσεις που προγραμματίζονται να πραγματοποιηθούν στο Βόλο, για την ...


Ο Σάκης Ρουβάς είναι ο καλλιτέχνης που επιλέχθηκε φέτος για τις εκδηλώσεις που προγραμματίζονται να πραγματοποιηθούν στο Βόλο, για την έναρξη της χριστουγεννιάτικης περιόδου και ήδη, στον δήμο οι πάντες εργάζονται πυρετωδώς, προκειμένου το αποτέλεσμα να είναι άρτιο.
Ο δημοφιλής ποπ σταρ δέχτηκε την πρόταση του δημάρχου της πόλης Αχιλλέα Μπέου και θα επισκεφθεί το Βόλο τη 1η Δεκεμβρίου, για να δώσει το σύνθημα για να ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για τις γιορτές.
Ο Σάκης θα πατήσει το κουμπί για να γίνει η φωταγώγηση, τόσο του υψηλότερου δέντρου στην Ελλάδα, ύψους 23 μέτρων, όσο και ολόκληρης της πόλης. Μαζί του επί σκηνής θα βρίσκονται 110 παιδιά από το Δημοτικό Ωδείο Βόλου, που θα τραγουδήσουν μαζί του, θα υπάρχουν 32 μουσικά όργανα, η Φιλαρμονική και 40 χορευτές.
Παράλληλα, για την ημέρα αυτή, αλλά και για το διάστημα που θ’ ακολουθήσει μέχρι τις 10 Ιανουαρίου 2017, προγραμματίζονται πολλές εκπλήξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση