GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Σαμαράς στον Τσίπρα: Προκάλεσες τραγωδία, φύγε

Δριμύτατη επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα και την κυβέρνηση εξαπέλυσε ο Αντώνης Σαμαράς στην ομιλία του στην Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών κα...


Δριμύτατη επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα και την κυβέρνηση εξαπέλυσε ο Αντώνης Σαμαράς στην ομιλία του στην Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων Ξάνθης. Παράλληλα ο πρώην πρωθυπουργός εξέφρασε την απόλυτη στήριξή του στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Ο Τσίπρας κατάφερε να κάνει τη χώρα ένα απέραντο hot spot πρέπει να φύγει το συντομότερο γιατί όσο μένει η ζημιά που κάνει μεγαλώνει», τόνισε ο κ. Σαμαράς καλώντας για μία ακόμη φορά τον Πρωθυπουργό να «ζητήσει συγγνώμη από τον ελληνικό λαό για την τραγωδία που προκάλεσε σε όλα τα μέτωπα».

Αναφερόμενος στην επικείμενη επίσκεψη του Μπαράκ Ομπάμα στην Αθήνα, ο πρώην πρωθυπουργός υπογράμμισε: «Το χρέος είναι των Ευρωπαίων και όχι των Αμερικανών, αλλά κάθε βοήθεια πλέον είναι χρήσιμη». Αναγνώρισε, ωστόσο,  τόνισε ότι το χρέος χρειάζεται ελάφρυνση λόγω των πολιτικών που ακολούθησε μέχρι σήμερα η κυβέρνηση Τσίπρα φορτώνοντας τη χώρα με έναν αχρείαστο δανεισμό 86 δισ. ευρώ, υπογράφοντας ένα αχρείαστο μνημόνιο που όπως, εκτίμησε, δεν θα είναι το τελευταίο.

Ο κ. Σαμαράς δήλωσε απόλυτα δικαιωμένος για τις πολιτικές του στην οικονομία, τονίζοντας ότι η χώρα ήταν ένα βήμα πριν από την έξοδο από τα μνημόνια με σταδιακή και στοχευμένη μείωση όλων των φορολογικών συντελεστών πριν «έρθει ο Τσίπρας που υποσχέθηκε ότι θα σκίσει τα μνημόνια αλλά υπόγραψε ένα 3ο και τώρα οδεύει και για το 4ο...».

Επίσης υποστήριξε πως η κυβέρνησή του δεν δέχθηκε κανένα αίτημα για μείωση των συντάξεων καθώς είχε συμφωνήσει στη μη αύξησή τους για δυο χρόνια με το ασφαλιστικό σύστημα να γίνεται σταδιακά βιώσιμο, ενώ είχε βάλει στη σειρά όλες τις μεγάλες επενδύσεις που αργότερα «πάγωσε» η κυβέρνηση Τσίπρα πριν αναγκαστεί να κάνει πίσω και σε αυτό, παρουσιάζοντάς όλες τις αποφάσεις ως δικές της.

«Αχρείαστες θυσίες, είναι άδικο. Μας έβαλε ένα αχρείαστο νέο χρέος, ένα άχρηστο νέο μνημόνιο, μας οδήγησε σε αχρείαστη νέα σκληρότερη λιτότητα και έχει το θράσος και μιλάει ακόμα...» είπε για τον Αλέξη Τσίπρα ο Αντώνης Σαμαράς στηρίζοντας απόλυτα τη γραμμή Μητσοτάκη για εκλογές εδώ και τώρα.

«Η Αριστερά έχει πια ηττηθεί παντού, τα κράτη τύπου «Μαδούρο» καταρρέουν και η Ελλάδα δεν πρόκειται να δεχθεί ποτέ να γίνει κράτος - Μαδούρο», υπογράμμισε ο πρώην πρωθυπουργός εξαπολύοντας σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση και για το προσφυγικό λέγοντας πως «έχει αφήσει τη χώρα έρμαιο σε διακινητές και ΜΚΟ αφού πρώτα άνοιξε τα σύνορα μαζί με την κυρία Τασία προσκαλώντας τους λαθρομετανάστες υποσχόμενη εξάμηνες βίζες παραμονής».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση