Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2016

  Μπαλτάς: Μένω με την απορία γιατί με έδιωξε ο Τσίπρας


  Την απορία του για την απομάκρυνσή του από το υπουργείο Πολιτισμού, μετά από τον ανασχηματισμό, εξέφρασε ο τέως υπουργός Πολιτισμού, Αριστείδης Μπαλτάς.
  «Για την απομάκρυνση επιτρέψτε μου μόνο να πω ότι μου έχει μείνει η απορία. Αλλά ως εκεί. Πάντως νομίζω πως δεν κατέστρεψα ούτε την παιδεία, ούτε τον πολιτισμό», δήλωσε ο κ. Μπαλτάς στην εφημερίδα "Τα Νέα"
  Ερωτηθείς εάν υπήρχαν ενστάσεις μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ για τη θητεία του, δεν το απέκλεισε. «Πιθανόν. Αλλά δεν μπορούσα να γνωρίζω περισσότερα», απάντησε.
  Επίσης, σε ερώτηση σχετικά με την παραίτηση του Παναγιώτη Δούρου, ο κ. Μπαλτάς τόνισε ότι o διευθυντής του γραφείου του δεν παραιτήθηκε.
  "Του ζήτησα να φύγει με τη φράση ''δεν σου έχω πλέον εμπιστοσύνη". Είχαν προηγηθεί διάφορα περιστατικά κι είχαν συσσωρευτεί μέχρι σημείο κορεσμού. Φτάσαμε έτσι στο αποκορύφωμα, παρά το γεγονός ότι ίσως να έπρεπε να είχα δράσει νωρίτερα», είπε και συμπλήρωσε ότι «για λόγους προστασίας του ίδιου και επειδή δεν χρειάζεται να δημιουργείται η αίσθηση σκανδάλου, άφησα να εννοηθεί ότι πρόκειται για παραίτηση" είπε.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: Μπαλτάς: Μένω με την απορία γιατί με έδιωξε ο Τσίπρας Rating: 5 Reviewed By: Press- gr