GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λοβέρδος: Ο Τσίπρας πάει πίσω στο Καστελλόριζο

«Με ένα άρθρο στην "Εφημερίδα των Συντακτών" που περισσεύει το ψέμα, το θράσος και η υποκρισία μίλησε σήμερα ο Πρωθυπουργός...


«Με ένα άρθρο στην "Εφημερίδα των Συντακτών" που περισσεύει το ψέμα, το θράσος και η υποκρισία μίλησε σήμερα ο Πρωθυπουργός για τα όσα συμβαίνουν στη χώρα μας», αναφέρει σε δήλωσή του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος σχολιάζοντας το άρθρο του κ. Τσίπρα.

Ο κ. Λοβέρδος τονίζει: «Έχοντας βάλει πλώρη για το τέταρτο μνημόνιο ο κ. Τσίπρας θυσιάζει τις θυσίες των Ελλήνων επτά ολόκληρων ετών, για να πάει πίσω στο Καστελλόριζο».

Επίσης, επικρίνει τον πρωθυπουργό διότι, όπως επισημαίνει, στη δήλωσή του «κουβέντα δεν είπε για τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα. Μια συγγνώμη για την τόση κοροϊδία δεν μπόρεσε να ψελλίσει. Αντιθέτως "χωρίς αιδώ, χωρίς περίσκεψη" έκανε λόγο για ανάπτυξη, για ευημερία, για δημοκρατία και για διεθνή αναγνώριση».

Και καταλήγει: «Ο ελληνικός λαός τον εμπιστεύτηκε και τον τίμησε με ό,τι πολυτιμότερο είχε. Του έδωσε την εντολή να ασκήσει τη διακυβέρνηση της χώρας. Κι εκείνος σπάζοντας όλους τους κώδικες πολιτικής τιμής μιλά σήμερα με πραγματική αλαζονεία και αυταρέσκεια αποδεικνύοντας τόσο την ανικανότητά του όσο και την πλήρη αδυναμία του να αντιληφθεί τα πραγματικά δεδομένα. Κι όλα αυτά μέσα από ένα άρθρο!!!

Γιατί προφανώς αντιλαμβάνεται ότι τους Έλληνες πολίτες δεν θα μπορέσει ποτέ ξανά να τους κοιτάξει στα μάτια».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση