GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα πειράματα Μοράις για την ΑΕΚ

Ο Ζοσέ Μοράις φαίνεται πως το ψάχνει πολύ για τη διάταξη της ΑΕΚ. Και πέρα από το συμπαγές 4-2-3-1, ο Πορτογάλος προπονητής κάνει σκέψε...


Ο Ζοσέ Μοράις φαίνεται πως το ψάχνει πολύ για τη διάταξη της ΑΕΚ. Και πέρα από το συμπαγές 4-2-3-1, ο Πορτογάλος προπονητής κάνει σκέψεις και για ένα πιο επιθετικογενές σχήμα, με 4-4-2. Το δοκίμασε χθες στην προπόνηση και άγνωστο είναι αν το προορίζει για εφαρμογή από την αρχή του αγώνα με τον Ατρόμητο το Σάββατο στο ΟΑΚΑ ή για να το επιχειρήσει στην εξέλιξη του αγώνα, ειδικά αν το παιχνίδι το «απαιτήσει». Άλλωστε με δύο σερί 0-0 στο «σπίτι» της, η ΑΕΚ οφείλει να έχει εναλλακτικό πλάνο δράσης.
Σε αυτό το ενδιαφέρον πείραμα του Μοράις, ο Μάνταλος ήταν παρτενέρ του Γιόχανσον στη μεσαία γραμμή με τον Σιμόες να μένει στον πάγκο, Πατίτο και Χριστοδουλόπουλος ήταν στα άκρα και Αραβίδης-Αλμέιδα αποτελούσαν το δίδυμο των φορ. Στην άμυνα δεν υπήρξε καμία έκπληξη, με την πεντάδα Ανέστης-Τσιγκρίνσκι-Κολοβέτσιος-Ντίντακ-Γκάλο σταθερή.
Το άλλο πλάνο προβλέπει διάταξη 4-2-3-1, με τον Σιμόες δίπλα στον Γιόχανσον, τον Μάνταλο μπροστά τους, Πατίτο και Χριστοδουλόπουλο στα άκρα και μοναδικό φορ τον Αλμέιδα.
Μένει να φανεί τι θα επιλέξει ο Πορτογάλος, που σε επίπεδο προσώπων δείχνει λίγο-πολύ κατασταλαγμένος. Άλλωστε με τον Μπακασέτα και τον Πλατέλλα εκτός αποστολής, αλλά και τον Βάργκας να προέρχεται από μεγάλη αποχή, οι επιλογές του μοιάζουν φυσιολογικές.
Σήμερα η ΑΕΚ ολοκληρώνει την προετοιμασία της απόψε με προπόνηση στο ΟΑΚΑ.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση