GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χαρές και πανηγύρια στο χωριό της Μελάνια Τραμπ στη Σλοβενία

Ένας κάτοικος της Σεβνίτσα περνά μπροστά από το πατρικό της νέας Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ κρατώντας την αμερικανική σημαία.  Μετά τους ψ...


Ένας κάτοικος της Σεβνίτσα περνά μπροστά από το πατρικό της νέας Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ κρατώντας την αμερικανική σημαία. 

Μετά τους ψηφοφόρους του Ντόναλντ Τραμπ στην Αμερική, ίσως οι πιο χαρούμενοι άνθρωποι του πλανήτη είναι σήμερα οι κάτοικοι της κωμόπολης Σεβνίτσα της Σλοβενίας, απ΄ όπου κατάγεται η νέα Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ Μελάνια Τραμπ.

Οι Σλοβένοι συμπατριώτες της ξενύχτησαν μπροστά στις τηλεοράσεις τους και ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και πανυγηρισμούς όταν ανακοινώθηκε η αναπάντεχη νίκη του Ντόναλντ Τραμπ στις προεδρικές εκλογές. 

Όταν ξημέρωσε, ο δήμος έστησε μια γιορτή με κρασί, τοπικές σπεσιαλιτέ και μουσική για να γιορτάσουν την είσοδο της Μελάνια Τραμπ, στον Λευκό Οίκο, ελπίζοντας ότι η συμπατριώτισσά τους θα βάλει πλέον τη Σεβνίτσα «στον παγκόσμιο χάρτη».

Οι κάτοικοι βγήκαν στους δρόμους με αμερικανικές σημαίες, χορεύοντας και τραγουδώντας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση