GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το Σαββατοκύριακο η γιορτή έναρξης χειμερινής περιόδου στην Αράχωβα

Το Σάββατο και την Κυριακή η Αράχωβα γιορτάζει και υποδέχεται την χειμερινή περίοδο με πολλά δρώμενα, τραγούδι και διασκέδαση. Η 3η γ...


Το Σάββατο και την Κυριακή η Αράχωβα γιορτάζει και υποδέχεται την χειμερινή περίοδο με πολλά δρώμενα, τραγούδι και διασκέδαση.

Η 3η γιορτή έναρξης χειμερινής περιόδου θα ξεκινήσει το Σάββατο 5 Νοεμβρίου στις 19.00 με την Φιλαρμονική της Αράχωβας να δίνει το έναυσμα για το ξεκίνημα της μεγάλης γιορτής.

Στη συνέχεια ο Χρήστος Φερεντίνος με το γνωστό του χιούμορ θα μας καλωσορίσει στην Πλατεία Λάκκα όπου ο Σύλλογος Γυναικών Αράχωβας αλλά και οι επιχειρήσεις εστίασης θα προσφέρουν τοπικές σπεσιαλιτέ και ποτά.

Στις 20.30 το Somersby drink και τα καταστήματα ρούχων θα ενώσουν τις δυνάμεις τους σε μια επίδειξη χειμερινών κολεξιόν με γνωστά μοντέλα, ενώ στις 21.30-23.00 η Κατερίνα Στικούδη θα αναλάβει να διασκεδάσει μουσικά το κοινό.

Η γιορτή θα λήξει την Κυριακή 6 Νοεμβρίου με παιδικό θέατρο από το Δημοτικό σχολείο Αράχωβας στις 12.00 (είσοδος δωρεάν).

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση