Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2016

  Το τηλεφώνημα που τρομοκράτησε τους μουσουλμάνους στις ΗΠΑ


  Οι μουσουλμάνοι στις ΗΠΑ φοβήθηκαν ότι έγιναν στόχος παρακολούθησης όταν αυτή την εβδομάδα έλαβαν ένα τηλεφώνημα με αυτοματοποιημένο μήνυμα το οποίο τους ζητούσε να πατήσουν το «1» αν είναι μουσουλμάνοι και το «2» αν δεν είναι.
  Πολλοί πίστεψαν ότι ο εκλεγμένος Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ πραγματοποιεί την προεκλογική του δέσμευση να καταγράψει όλους τους μουσουλμάνους που ζουν στις ΗΠΑ ή ότι ιδιώτες θέτουν τα θεμέλια για την καταγραφή τους.
  Στην πραγματικότητα τα τηλεφωνήματα έγιναν στο πλαίσιο μιας έρευνας της Emerge USA, μιας μη κυβερνητικής οργάνωσης η οποία έχει στόχο την ενδυνάμωση των μουσουλμάνων στις ΗΠΑ.
  Η ΜΚΟ δημιούργησε αυτό το αυτοματοποιημένο μήνυμα προκειμένου να μάθει τις απόψεις των μουσουλμάνων μετά τις εκλογές της 8ης Νοεμβρίου, δήλωσε η Σάρα Κόχραν διευθύντρια του παραρτήματος της Βιρτζίνια.
  Η Κόχραν πρόσθεσε ότι χρειάστηκε να καθησυχάσει αρκετούς από όσους έλαβαν το τηλεφώνημα ότι η Emerge USA ήταν αυτή που διεξήγαγε τη δημοσκόπηση και ότι δεν επρόκειτο για κάποια αντιισλαμική οργάνωση που χρησιμοποιεί το όνομα της ΜΚΟ.
  «Έχει επηρεαστεί η δουλειά μας, δεν μπορούμε να πείσουμε τους ανθρώπους να συμμετάσχουν διότι φοβούνται», τόνισε η Κόχραν.
  Μετά τη νίκη του Τραμπ οι μουσουλμάνοι που ζουν στις ΗΠΑ ανησυχούν. Ένας από τους υποστηρικτές του αναφέρθηκε στα στρατόπεδα όπου μεταφέρθηκαν Αμερικανογιαπωνέζοι στη διάρκεια του Β’ Παγκόσμιου Πολέμου ως παράδειγμα για τον τρόπο που μπορεί να γίνει η καταγραφή των μουσουλμάνων. Ο Μάικλ Φλιν, σε πρόσφατο βίντεο χαρακτήρισε το ισλάμ «άγριο καρκίνο μέσα στο σώμα 1,7 δισεκατομμυρίου ανθρώπων στον πλανήτη αυτό» ο οποίος πρέπει να αφαιρεθεί.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: Το τηλεφώνημα που τρομοκράτησε τους μουσουλμάνους στις ΗΠΑ Rating: 5 Reviewed By: Press- gr