GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τραμπ σε Τερέζα Μέι: Έλα όσο πιο γρήγορα γίνεται

Ο Ντόναλντ Τραμπ κάλεσε την πρωθυπουργό της Βρετανίας, Τερέζα Μέι, να τον επισκεφτεί στις ΗΠΑ "όσο το δυνατόν συντομότερα". ...


Ο Ντόναλντ Τραμπ κάλεσε την πρωθυπουργό της Βρετανίας, Τερέζα Μέι, να τον επισκεφτεί στις ΗΠΑ "όσο το δυνατόν συντομότερα". Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος των ΗΠΑ είχε την πρώτη του τηλεφωνική επικοινωνία μετά την εκλογική του νίκη, ανακοίνωσε  το γραφείο της Βρετανίδας πρωθυπουργού.
Η επικεφαλής της βρετανικής κυβέρνησης και ο Αμερικανός πρόεδρος συμφώνησαν ότι οι σχέσεις μεταξύ των ΗΠΑ και της Βρετανίας είναι «πολύ σημαντικές και πολύ ξεχωριστές και ότι η ενίσχυση αυτών θα αποτελεί προτεραιότητα και για τους δύο» επισημαίνεται σε μια ανακοίνωση.
«Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος Τραμπ επισήμανε τις στενές προσωπικές σχέσεις του και τα θερμά αισθήματά του προς την Βρετανία. Ο ίδιος τόνισε ότι είναι πεπεισμένος πως οι ειδικές σχέσεις μεταξύ (των δύο χωρών) θα ενισχύονται ολοένα και περισσότερο» προστίθεται στην ανακοίνωση.
Η Τερέζα Μέι είπε από την πλευρά της ότι ελπίζει στην ενίσχυση του διμερούς εμπορίου και των επενδύσεων με τις ΗΠΑ, αφού η χώρα της θα εγκαταλείψει την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση