GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι πορείες για την επίσκεψη Ομπάμα

Με συνθήματα «Ανεπιθύμητος», «Όχι στον πόλεμο, όχι στον ιμπεριαλισμό» αριστερές παρατάξεις, κόμματα, φοιτητικοί σύλλογοι, αντιεξουσιαστ...


Με συνθήματα «Ανεπιθύμητος», «Όχι στον πόλεμο, όχι στον ιμπεριαλισμό» αριστερές παρατάξεις, κόμματα, φοιτητικοί σύλλογοι, αντιεξουσιαστικές ομάδες και συνδικαλιστικές οργανώσεις συγκεντρωθηκαν στην οδό Πατησίων, στο ύψος του Πολυτεχνείου, ενόψει της πορείας διαμαρτυρίας για την επίσκεψη του Αμερικανού Προέδρου, Μπαράκ Ομπάμα, στην Αθήνα.
Μιλώντας στο ΑΠΕ- ΜΠΕ, ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, ανέφερε πως «η κυβέρνηση με τις απαγορεύσεις των συναθροίσεων και των πορειών καταλύει το Σύνταγμα και τις δημοκρατικές ελευθερίες του ελληνικού λαού». Όπως τόνισε, «το δικαίωμα στη διαμαρτυρία είναι η πεμπτουσία της δημοκρατίας. Οι κυβερνητικές απαγορεύσεις των συναθροίσεων μέρες Πολυτεχνείου αποτελούν πρόκληση στους ήρωες του Νοέμβρη που έδωσαν το αίμα τους για τη Δημοκρατία ενάντια στην αμερικανοκρατία. Διαδηλώνουμε και στέλνουμε ένα μήνυμα αγώνα για μια Ελλάδα ελεύθερη, δημοκρατική, δίκαιη, ανεξάρτητη με το λαό αφέντη στον τόπο του». Και κατέληξε λέγοντας ότι «αυτή η μέρα δεν θα αργήσει να ξημερώσει».

Δείτε τις φωτογραφίες:

 Η πορεία του ΠΑΜΕ 
Στην Ομόνοια, στις αρχές της οδού Σταδίου,  οι διαδηλωτές του ΠΑΜΕ. Στο συλλαλητήριο  και ο γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση