Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2016

  Μπαλτάς: Απορώ γιατί με έδιωξε ο Τσίπρας


  «Για την απομάκρυνση επιτρέψτε μου μόνο να πω ότι μου έχει μείνει η απορία. Αλλά ως εκεί. Πάντως νομίζω πως δεν κατέστρεψα ούτε την παιδεία, ούτε τον πολιτισμό», δηλώνει ο πρώην υπουργός Πολιτισμού, Αριστείδης Μπαλτάς, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Τα Νέα».

  «Θεωρώ ότι κατά την τελετή παράδοσης – παραλαβής εξήγησα πλήρως τι κάναμε και τι έμενε να προχωρήσουμε. Και αυτά ήταν γνωστά σε όποιον ήθελε να τα δει. Δεν μιλώ για επαναστατικές αλλαγές, αλλά για όσα βλέπαμε και μπορούσαμε να προχωρήσουμε και να αλλάξουμε», σημείωσε ακόμη.

  Σχετικά με την παραίτηση του Παναγιώτη Δούρου, ο κ. Μπαλτάς αναφέρει ότι o διευθυντής του γραφείου του δεν παραιτήθηκε. «Του ζήτησα να φύγει με τη φράση ''δεν σου έχω πλέον εμπιστοσύνη''», πρόσθεσε, ενώ συμπλήρωσε ότι «για λόγους προστασίας του ίδιου και επειδή δεν χρειάζεται να δημιουργείται η αίσθηση σκανδάλου, άφησα να εννοηθεί ότι πρόκειται για παραίτηση».

  Σχετικά με το αν υπήρξαν ενστάσεις μέσα στο κόμμα για τη θητεία του δηλώνει: «Πιθανόν. Αλλά δεν μπορούσα να γνωρίζω περισσότερα».

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: Μπαλτάς: Απορώ γιατί με έδιωξε ο Τσίπρας Rating: 5 Reviewed By: Press- gr